Harry Potter Tema Parkı Londra Koronavirüs Önlemleri Eşliğinde Kapılarını Açıyor

Harry Potter Tema Parkı Warner Bros. Studio Tour London

Dünyayı ele geçiren Koronavirüs pandemisi sürecinden birçok sektör ciddi şekilde etkilendi. Bu süreci iyileştirmek adına J.K. Rowling ise yeni çocuk masalı Ickabog’u yayınlamıştı. Masalın sonlanmasının ardından da Warner Bros.’tan başka bir haber geldi. Salgın süresince kapalı kalan Harry Potter tema parklarından Londra şubesi, ağustos sonunda aramıza geri dönüyor!

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter, 20 Ağustos 2020’den itibaren kapılarını halka tekrar açacak! Kısıtlı kapasiteyle mekânlarda sosyal mesafe kuralı olduğunu ve hayranlar hastalanmayacağından emin olmak için temizliğin artırıldığını lütfen aklınızda bulundurun.

“Kapılarımız 20 Ağustos’ta açılacak, biletler yarın (6 Ağustos) öğleden sonra 1’de (İngiliz Yaz Saati’ne göre) satışa sunulacak.

Film yapımı büyüsünü tekrardan deneyimlemek için Harry Potter dünyasında sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.”

Harry Potter Tema Parkı Warner Bros. Studio Tour London

Warner Bros. Studio Tour London, hayranların Büyücü Dünyası’na tekrar adım atıp kamera arkası büyüyü keşfetmesi için 20 Ağustos Perşembe gününden itibaren açık olacağını duyurmaktan oldukça memnun. Hayranlar 6 Ağustos tarihinden itibaren 21 Haziran 2021’e kadar olan ziyaretler için internet üzerinden biletlerini alabilecekler.

Warner Bros. Studio Tour London Gezisi Geri Dönüşü Yeni Etkinliklerle Kutluyor

Herkesin güvenliğini sağlayabilmek için Studio Tour deneyiminde birtakım ek önlemler alındı ve bazı değişiklikler yapıldı. Yeni gelişmeler sosyal mesafenin ve temizliğin öncelik haline gelmesi şeklinde düzenlendi.

Geoff Spooner, Warner Bros. Studio Tour London SPV ve Genel Müdür’ü, “Hogwarts Büyük Salon’un kapılarını ziyaretçilerine tekrar açabiliyor olduğumuzu duyurmaktan çok heyecanlıyız. Ek güvenlik önlemleri aldığımız için Studio Tour deneyimi önceki ziyaretlerden farklı olsa da hayranları gerçek bir büyülü gün için Harry Potter dünyasında tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz,” dedi.

Slytherin Ortak Salonu

Tekrar açılmanın üzerine ziyaretçiler Studio Tour’un yeni özelliği, Slytherin Kutlaması’nı deneyimleyebilecek. Ziyaretçiler ilk defa Slytherin renkleriyle süslenmiş Büyük Salon’a adım atabilecek ve peşinden Slytherin Ortak Salonu’nu yakından görebilecek. Setin 7.5 metrelik bir kısmı hayranlar için orijinal tasarımlarla döşenmiş ve görkemli taş duvarlar sergide olacak. Slytherin Kutlaması tarihi de 12 Kasım’a kadar uzatıldı.

Harry Potter Tema Parkı Londra Güvenlik Önlemleri

  1. 11 yaş ve üstü ziyaretçiler, durdukları süre boyunca maske ya da yüzü kapatan bir şey takmaları zorunlu.
  2. Studio Tour, sosyal mesafeyi teşvik etmek için kısıtlı kapasite halinde açılacak. Sosyal mesafeyi vurgulamak için yön ve yer işaretleri bulunacak ve böylece ziyaretçilerin güvenli bir şekilde hareket etmesi sağlanacak.
  3. Gün boyu arttırılmış temizlik uygulanacak ve el dezenfektanı istasyonları Studio Tour’u boyunca bulunacak.
  4. Studio Tour’un bazı bölümleri teması indirgeme ve sosyal mesafe kuralı açısından kullanımdışı olabilir.
  5. Teması azaltmak için Studio Tour’un kafe ve dükkânları nakitsiz ya da temassız ödeme kabul edecek.
  6. Studio Tour’un güvenlik önlemleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin.

Bu ziyareti gerçekleştirmek Türkiye’de yaşayan birçoğumuz için oldukça zor ancak olur da önümüzdeki günlerde Londra’da olmayı planlıyorsanız yeni güvenlik önlemleriyle Hogwarts’a uğramadan geçmeyiz deriz! Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

* * *

* Harry Potter Dünyasının En Komik Anları

Kaynak: Snitch Seeker

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir