James Potter’ı Anlatan Türk Yapımı Harry Potter Hayran Filmi Serisi “Karanlığın Dönüşü” ile Devam Ediyor

James Potter ve Karanlığın Dönüşü Fragmanı Yerli Harry Potter Hayran Filmi

Yeni Harry Potter hayran filmi James Potter ve Karanlığın Dönüşü filmi için ilk fragman yayınlandı. Vulture Works’ün yeni projesi, Türk yapımı projenin bir sonraki adımını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

James Potter ve Karanlığın Dönüşü filminden resmi fragman görücüye çıktı. Vulture Works Productions, üçüncü yerli Harry Potter hayran filmi ile James Severus Potter’ın maceralarını devam ettiriyor.

İlk filmini 2019 başlarında James Potter ve Kayıp Asa adıyla yayınlayan, ardından 2020’nin sonunda ikinci filmi James Potter ve Kılıcın Varisi’ni izleyicilerin beğenisine sunan ekip, şimdi de serinin üçüncü filmi olan Karanlığın Dönüşü ile geliyor. İlk tanıtımını yaklaşık bir yıl önce paylaştıkları yapım için nihayet yeni ve daha uzun bir fragman paylaştılar.

Serinin yeni macerası olan Return of the Dark, Harry Potter’ın oğlu James’in kaybolmasından sonra Sihir Bakanlığı’nın Hogwarts’ı kapatmasını ve ardından herkes onu ararken Merlin tarafından bulunup eğitilmesini anlatıyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Türk Hayran Yapımı “James Potter ve Karanlığın Dönüşü” Fragmanı | İZLE

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ekibin film için paylaştığı resmi özet ise şu şekilde:

“Büyücülük dünyası daha önce hiç görmediği bir düşmanla karşı karşıya… James’in kaybolmasından sonra bakanlık, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulunu kapatır. Kullandıkları büyülerin yetersiz kaldığını, Avada Kedavra’nın bile işe yaramadığını fark eden Profesör Thomson, öğrencisi Simon ile ihtiyaçları olan büyüyü bulmak için bir maceraya çıkarlar. Oğlunun kaybolması Harry için bir travmadır. Çaresiz Harry ilk defa ne yapacağını bilmiyordur. Bu esnada yeni düşman Tenebris, karanlık şövalye ordusunu toplar. Herkes James’i öldü zannederken Merlin, James’i bulur ve onu Tenebris’e karşı eğitir. James Potter serisinin en görkemli savaşı başlamaktadır.”

James Potter ve Karanlığın Dönüşü Fragmanı Yerli Harry Potter Hayran Filmi

Yeni filmde de izleyiciyi tanıdık isimler karşılıyor. James Sirius Potter rolünde Denizhan Akbaba, Harry Potter rolünde Görkem Kasal, Tenebris rolünde Erman Özkargın, Charles Davenforth rolünde Barış Kıralioğlu, Dave Thomson rolünde  Alp Börekcioğlu, Simon Jacobs rolünde  Caner Solmaz, Merlin rolünde Nazım Akbaba, Kral Arthur rolünde Oğulcan Aşıkoğlu, Charlie Walker rolünde Umut Mestoğlu ve Büyü Bakanlığı Sözcüsü rolünde Can Türkdoğan yer alıyor.

Yapımın başrolü Denizhan Akbaba daha önce Can Evrenol’un Peri: Ağzı Olmayan Kız filminde, Ziya Demirel’in Ela ile Hilmi ve Ali filminde ve Emre Öksüz’ün Otis Tarda isimli kısa filminde de rol almıştı.

James Potter ve Karanlığın Dönüşü filmi için yayınlanan afişe de aşağıdan göz atabilirsiniz:

James Potter ve Karanlığın Dönüşü Poster Yerli Harry Potter Hayran Filmi

Emirhan ve Denizhan Akbaba kardeşlerin yazıp yönettiği 75 dakikalık filmin müziklerini Can Bora Tanzer, yapımcılığını ise Ozan Ulaş Akbaba üstleniyor. Ön hazırlık, çekimler ve post prodüksiyon aşamasının bir yıldan uzun sürdüğü yerli hayran filminin 2023’ün kış aylarında YouTube üzerinden yayınlanması bekleniyor.

James Potter ve Karanlığın Dönüşü filminin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir