Kit Harington, Favori Harry Potter Karakterini Açıkladı

Kit Harington

Geçtiğimiz aylarda final yapan Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, favori Harry Potter karakteri hakkında açıklamalarda bulundu.

Game of Thrones’taki Jon Snow performansıyla adından bolca söz ettiren Harington’ı, yakın zamanda Marvel Sinematik Evreni’ne de dahil olacak. Ünlü aktörü MCU filmlerinden birisi olan The Eternals’ta Black Knight karakteriyle göreceğiz.

Kit Harington ile geçtiğimiz günlerde yapılan söyleşi, oyuncunun favori Potter karakterini de ortaya çıkardı. Kendisine hangi Harry Potter karakterini canlandırmak istediği sorulduğunda, bu soruya hiç çekinmeden Sirius Black yanıtını verdi.

Kit Harington, Potter Karakterleri Hakkında Konuştu

Ünlü aktör, Severus Snape’ten de söz açmayı ihmal etmedi. Harington, Snape’in tüm zamanların en iyi karakterlerinden birisi olduğunu sözlerine ekledi. Onun hikâyesini trajik ve zekice bulan oyuncu, Snape’ten en başta nefret edip daha sonra onu sevmeye başladığını belirtmekten çekinmedi. Oyuncu, buna rağmen Snape’i değil de Sirius Black’i canlandırmak istiyormuş.

Kit Harington’ın bu söyledikleri, hayranlarda nasıl yankı uyandıracak merak konusu. Kendisini, Game of Thrones dizisi ve Marvel filmlerinden sonra; Fantastik Canavarlar serisinde de görür müyüz bilinmez. Fantastik Canavarlar serisi, birçok ünlü oyuncuyu kadrosunda barındırıyor ve Harington gibi bir yıldıza da kuşkusuz kapısı daima açık olacaktır.

Kit Harington’ın Black Knight karakterini canlandıracağı The Eternals filmi 6 Kasım 2020’de vizyona girecek.

Fantastik Canavarlar 3 ise hâlâ senaryo aşamasında. Serinin üçüncü filminin Kasım 2021’de beyaz perdeye gelmesi bekleniyor.

Peki siz Harington’ın tercihini nasıl buldunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın!

* * *

* Leta Lestrange Rolüyle Tanıdığımız Zoe Kravitz’e, Catwoman Sürprizi

* Pottermore’a Veda: Harry Potter Yeni Evine Taşındı!

Kaynak: CinemaBlend