Lord Voldemort Filmi Yolda Olabilir!

Lord Voldemort Filmi

Harry Potter evreninin uyarlama haklarını ellerinde bulunduran Warner Bros., Fantastik Canavarlar serisinden sonra yeni bir film için çalışmalara başlayabilir. Gelen iddialar WB’nin sıradaki hedefinin bir Lord Voldemort orijin hikâyesi anlatmak olduğunu söylüyor.

Wizarding World markası altında toplanan Harry Potter dünyası, şu sıralar Fantastik Canavarlar film serisi ve Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyunu ile gündemde. Warner Bros. henüz Fantastik Canavarlar 3’ün prodüksiyon sürecine başlamış değil. Yapım, Corona Virüsü nedeniyle ertelendi. Bununla birlikte Fantastic Beasts’in 5 filmden oluşması bekleniyor.

Fantastik Canavarlar beşlemesinin olası bitiş tarihi ise 2026’ya kadar uzanıyor. Warner Bros.’un seri sona erdikten sonraki planlarından birisi de Lord Voldemort karakterinin ortaya çıkış hikâyesi olacak.

Lord Voldemort Rolüne Stranger Thigns Dünyasından Bir İsim

Hayranları Büyücülük Dünyası’na geri götürecek yeni film Lord Voldemort karakterine odaklanabilir. Karakterin gençliği için ise Stranger Things dizisindeki Will Byers performansıyla beğeni toplayan Noah Schnapp öne çıkıyor. Yapım, Tom Riddle’ın nasıl Lord Voldemort gibi karanlık bir büyücüye dönüştüğünü konu almak istiyor. Rolle özdeşleşen Ralph Fiennes ismi ise henüz projede anılmıyor.

Noah Schnapp
Noah Schnapp, Stranger Things

Elbette bu iddialar şimdilik yalnızca söylentiden ibaret. Habere kaynaklık eden WGTC de bunu yalnızca daha önce doğru çıkan kimi iddiaları nedeniyle güvendikleri isimlere dayandırıyor.

Harry Potter gibi geniş kitleli işlerde bu tip bilgi sızdırmaları sık sık yapılır. Bu kimi zaman kamuoyunun nabzını ölçmek içindir, kimi zaman da kazayla.

Lord Voldemort Filmi

Yine de çoğu hayranın geçer not vermekte tereddüt ettiği Fantastik Canavarlar serisi, eğer yeni filmiyle yeterli ilgiyi toplayamazsa; Warner Bros.’un Wizarding World için yeni planlarını hızlandırması şaşırtıcı olmaz. Bu tip bir projenin geniş yıllara yayılacağı, önceliğinin ise ellerindeki Fantastic Beasts serisinin tamamlanmasına verileceği aşikar. Sonrasında neler olabileceğini ise yalnızca zaman gösterecek.

Hayranların bir kısmı halihazırda oynanmaya devam eden ve beyaz perdeye gelmeyeceğinin altının ısrarla çizilen Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un sinema uyarlamasını beklerken daha büyük bir kısmı ise Çapulcular, Hogwarts Kurucuları gibi hikâyelere odaklanılmasını istiyor.

Bu sırada hayranlar tarafından hazırlanmış Voldemort: Origins of the Heir filmini buradan izleyebilirsiniz.

Lord Voldemort Filmi

Peki sizin Büyücülük Dünyası’nın geleceğinden beklentileriniz neler? Bir Lord Voldemort filmi izlemek ister miydiniz? Görüşlerinizi bizimle bizlerle paylaşabilirsiniz.

* * *

* Harry Potter Filmlerinde Lord Voldemort’u Canlandıran 7 Oyuncu

Kaynak: WGTC

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!