Rowling’in Polisiye Serisinden Uyarlanan “Cormoran Strike” Kadrosunu Tanıyalım!

J. K. Rowling‘in Cormoran Strike adlı serisinin televizyona uyarlandığını ve ilk seçilen oyuncuları sizlere daha önceki haberimizde duyurmuştuk. Dizinin IMDb sayfasının güncellenmesiyle yeni roller de açığa çıkmış oldu. Yeni rollerin çoğu serinin ilk kitabı “Guguk Kuşu“ndan. Gelin dizinin kadrosuna birlikte göz atalım!

Cormoran Strike’ı Tom Burke’un, yardımcısı Robin Ellacott‘u ise Holliday Grainger‘ın canlandıracağı bildiklerimiz arasındaydı. Dizide belli olan yeni roller ise şöyle:

Robin’in nişanlısı Matthew Cunliffe‘i Game of Thrones‘tan tanıdığımız Kerr Logan canlandırıyor.

Strike‘ın Guguk Kuşu’ndaki ardındaki sırları araştırdığı ölü Lula Landry rolünde Elarica Johnson oynuyor. Bu oyuncu belki de saçları nedeniyle sizlere tanıdık gelebilir. Kendisini daha önce Harry Potter ve Melez Prens filminin başlangıcında Harry Potter’a kur yapan muggle garson olarak görmüştük!

Strike‘a gelip Lula‘nın ölümünü araştırmasını isteyen evlatlık kardeşi John Bristow rolünde ise Leo Bill‘i görüyoruz. (Alice in Wonderland, The Girl with the Dragon Tattoo).

İlk suçlu konumunda Lula‘nın erkek arkadaşı Evan Duffield‘ı Bronson Webb canlandırıyor. Webb‘in de Harry Potter filmleri ile bağlantısı var. Kendisi Azkaban Tutsağı filminde Slytherin’li öğrencilerden biriydi.

Olaydaki kilit tanık olan ve Lula’nın komşusu Tansy Bestigui rolünü Tara Fitzgerald almış.

Strike‘ın yakın tanıdıklarından bir polis dedektifi Eric Wardle rolünde ise Killian Scott var.

Listenin tamamını buradan görmeniz mümkün.

Çekimleri halen sürmekte olan dizi 7 bölüm olup İngiltere’de BBC One, Amerika’da HBO kanallarında yayınlanacak.

Serinin ilk kitabı olan “Guguk Kuşu”na dair detaylı incelememiz için buraya tıklayabilirsiniz!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir