Tom Felton, “Harry Potter” Dizisinde Yer Alacak Genç Oyunculara Tavsiyelerde Bulundu

Tom Felton'dan Harry Potter Dizisi Oyuncularına Tavsiye

Draco Malfoy’u canlandıran Tom Felton, Harry Potter dizisinin gelecek nesil oyuncularına dikkat etmeleri gereken konular hakkında bazı öğütler verdi.

Harry Potter filmlerindeki sevilen karakterlerden Draco Malfoy’u canlandıran Tom Felton, Warner Bros. Discovery’nin Max için hazırladığı Harry Potter dizisinin gelecek nesil oyunculara samimi tavsiyeler verdi. Felton, dizideki rolleri üstlenecek genç yeteneklere, çekimlere hazır olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Harry Potter evreni devasa dizi projesiyle yeniden hayat buluyor. Sinema filmleriyle milyonlarca hayranın gönlünde taht kuran maceranın televizyon uyarlaması, yepyeni bir jenerasyonun kapılarını aralayacak. Bu kritik süreçte Harry Potter’ın ana karakterlerinden Draco Malfoy’u canlandıran Tom Felton, genç yeteneklere değerli tavsiyeler paylaştı.

Collider’a konuşan Tom Felton, Harry Potter setlerinde tecrübe ettiği anılardan yola çıkarak gelecek kuşağa ışık tuttu. Özellikle Lucius Malfoy karakterine hayat veren Jason Isaacs’tan aldığı tavsiyeleri hatırlatan Felton, “Bir keresinde Jason Isaacs bana, ‘Kimseden tavsiye alma’ demişti,” ifadelerini kullandı. Ardından kendi öğütlerini sıraladı:

“Daha fazla fotoğraf çekin ve mümkünse daha çok sahne objesi toplayın. Son kısmı şaka olarak söylüyorum ama fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin. Çünkü uzun zaman sonra karşıma çıkan eski kareler, o günkü eğlenceli anları hatırlatıyor bana. Üstelik o zamanlar kameralı telefonlar yoktu, şimdiki nesil bu konuda daha şanslı.”

Tom Felton'dan Harry Potter Dizisi Oyuncularına Tavsiye

Tom Felton’ın Harry Potter Dizisi Oyuncularına Tavsiyesine Bir Benzerini Taylor Lautner da Vermişti

Ünlü aktörün samimi tavsiyelerine benzer bir yaklaşım, geçen aylarda Alacakaranlık serisinin Jacob Black’i Taylor Lautner’dan da gelmişti. Lionsgate’in Twilight dizisi için soru yöneltilen Lautner, “Her anı doyasıya yaşayın. Yüksek ve düşük noktaları özümseyin, çünkü bir göz açıp kapayıncaya kadar her şey geride kalıyor,” demişti. Tecrübeli isimlerden gelen bu tavsiyeler, Büyücülük Dünyası’nın sihirli atmosferini yeniden yakalamak isteyen yapımcılar için de önemli bir rehber niteliğinde.

Warner Bros. Discovery’nin en önemli projelerinden biri olan Harry Potter dizisi, J.K. Rowling’in yedi kitaplık serisini on yıllık bir dizi maratonu için televizyona uyarlıyor. Her kitap bir sezon olacak şekilde işlenecek. Rowling de Neil Blair ve Ruth Kenley-Letts ile birlikte yapımcılar arasında yer alacak. Böylelikle orijinal eserlere sadık kalınması hedefleniyor.

Harry Potter Dizisi Çalışmaları Devam Ediyor

Tom Felton, "Harry Potter" Dizisinde Yer Alacak Genç Oyunculara Tavsiyelerde Bulundu

Dizi için çalışmalar hızla devam ediyor. Harry Potter ve Felsefe Taşı kitabına dayanan ilk sezonun yönetmeni belirlenmek üzere. Emmy ödüllü Francesca Gardiner, Tom Moran ve Kathleen Jordan aday isimler arasında ön plana çıkıyor. Kararın önümüzdeki haziran ayında netleşmesi bekleniyor.

Oyuncu kadrosunun ise henüz belli olmadığı projede, yeni yeteneklere büyük görev düşüyor. İster sinema filmleri olsun ister televizyon dizisi, Büyücülük Dünyası’nı doğru şekilde yansıtabilmek zorlu bir mücadele. Özellikle de geçmişte bu işle kıyaslanabilecek filmler varsa… İşte bu noktada Felton ve Lautner gibi deneyimli isimlerin tavsiyeleri büyük önem kazanıyor. Gelecek kuşak yıldızlar bu öğütleri başarıyla hayata geçirirse, Harry Potter büyüsü çok daha iyi bir şekilde tazelenmiş olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Helena Bonham Carter “Harry Potter” Dizisinde Yer Alma İhtimali Hakkında Konuştu: “Asla Asla Deme”

Tom Felton’ın tavsiyeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: CBR

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir