Warner Bros.’tan “Voldemort: Varisin Kökenleri” Filmine Yeşil Işık!

Son günlerde ortalığı kasıp kavuran “Voldemort: Varisin Kökenleri” hayran filminden yeni gelişmeler var! Filmin fragmanı çıktığı gün milyonlarca Potter hayranı tarafından izlendiğinde akıllara Warner Bros. cephesinin buna nasıl yaklaşacağı gelip duruyordu. Kısa zamanda iyi habere kavuştuk! Voldemort: Origins of the Heir, WB’nin de onayıyla gümbür gümbür yoluna devam edecek!

Öncelikle, henüz nedir şu “Voldemort: Varisin Kökenleri” diyen takipçilerimiz için, Lord Voldemort‘un gençliğine ışık tutan bu hayran yapımı filmin fragmanını yeniden hatırlayalım:

Harry Potter evreninin en merak edilen karakterlerinden biri olan Lord Voldemort‘un geçmişini konu alan bu hayran yapımı filmin, yapımcıları herhangi bir yasal engele takılmamak ve filmlerinin geleceğini güvence altına almak için Warner Bros. ile görüşmeye çalışıyorlardı. Sizlere daha önceki haberimizde bu filmin adı ilk anılmaya başlandığında Kickstarter kampanyalarının Warner Bros. yüzünden kapandığını iletmiştik. Bu kadar yol geldikten sonra aynı duruma tekrar düşmek istemiyorlar elbette.

Bu bilgiye sahip eski hayranlar da son fragmanın çok kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşmasının ardından yasal süreçler yüzünden her şeyin ortadan kaldırılacağından korkuyorlardı. Ancak çok geçmeden mutlu haber geldi; YouTube ve diğer sosyal platformlarda daha fazla Origins of the Heir görebileceğiz!

Warner Bros., Kickstarter olayından sonra diğer el yapımı Potter ürünleri gibi bir kazanç elde etmediği müddetçe Tryangle Films‘in projeyi gerçekleştirebileceğini ve yayabileceğini resmi olarak onayladı.

Bu, hikayenin ‘resmi’ olarak Lord Voldemort‘un geçmişini anlattığı anlamına gelmiyor. J. K. Rowling‘in kaleminden çıkmış veya onun onayıyla çalışılmış bir iş de değil. Ancak henüz sadece konsept fragman ve ilk fragmanla karşı karşıya olan Potterheadler olarak, heyecanlanmak için yeterince veriye sahibiz!

Filmin konsept fragmanına ise hemen şuradan ulaşabilirsiniz:

 “Voldemort: Varisin Kökenleri”nin ne zaman yayınlanacağı ise hâlâ merak konusu. Gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz!

“Voldemort: Varisin Kökenleri”ne dair tüm haberler için buraya tıklayabilirsiniz!

⁠⁠⁠Evapsie!
6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir