Wizarding World’ün Yeni Logosu Duyuruldu!

20 yılı aşkın bir zaman önce, merdiven altındaki dolapta yaşayan bir çocuk hayatlarımızı değiştirdi. King Cross istasyonunun Dokuz Üç Çeyrek platformundan geçerek bir maceraya atıldı. Tüm dünya okurları bu büyülü macerada onu izledi.

Çok satan 7 kitap, büyük yankı uyandıran 8 film ve bir tiyatro oyununun ardından Harry Potter serisi yeni filmlerle yoluna devam ediyor. Hayranları da onları bırakacak gibi değil. Geçmişten bugüne büyümeye devam eden hayran kitlesi için Wizarding World (Büyücülük Dünyası) markası bir kalite ve güvenilirliğin bir göstergesi gibi. Bu büyülü dünyayı somut bir şekilde bizlere taşıyor. Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filmi için geri sayım başlamışken Wizarding World markası da yeni ve anlamlı bir logoyla karşımıza çıkıyor.

Logo, yarın görücüye çıkacak yeni film fragmanıyla birlikte duyuruldu:

Wizarding World’ün logosu Potter dünyasının kökenlerini gösteren ve serinin unutulmaz özelliklerini sembolize eden açık bir kitap gibi. Dikkatli okurlarımız başlığa kazınmış ikonik yara izini ve büyülü canavar göndermelerini hemen fark etmişlerdir. Ek olarak kitabın açık sayfaları da yapraklardan değil asalardan oluşuyor! Her biri serideki önemli bir büyücü veya cadının kendi asaları.

Asaların sıralanışı bile sembolik bir şekilde filmlerin evrimini yansıtıyor. Seçilmiş Harry Potter karakterleri ile başlayan asa dizilimi Fantastik Canavarlar serisinin kilit karakterleriyle devam ediyor. Soldan sağa doğru asa sahiplerinin sıralaması: Lord Voldemort, Ron Weasley, Hermione Granger, Harry Potter, Albus Dumbledore (Mürver asa), Newt Scamander, Tina Goldstein, Queenie Goldstein ve Gellert Grindelwald (Mürver asayı almadan önceki asası). Ayrıca asalar yeni ve eski tüm hayranları seriye davet edercesine içe dönük konulmuş.

Wizarding World büyünün geçmişi, bugünü ve geleceğini bu logoyla bile başarılı bir şekilde tanımlıyor. Rahatlıkla emin ellerdeyiz diyebiliriz.

Fragman için yarın (13 Mart) gözünüz bu sayfalarda olsun! Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filmi hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi buradan öğrenebilirsiniz.

Test: Bu Gördüğünüz Kimin Asası?


Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları fragmanı için buraya tıklayın!