Beklenen Haber Britanya’dan Geldi: Orijinal Ekibi Geri Getiren Yeni Harry Potter Filmleri Yolda

Yeni Harry Potter Filmleri

Harry Potter camiasında beklenen haber Britanya gazetesi The Sun’dan geldi. Yeni Harry Potter filmleri için çalışmalar başladı. Warner Bros.’un hedefinde Lanetli Çocuk oyununu orijinal oyuncu kadrosuyla beraber beyaz perdeye taşımak var.

Britanya’nın köklü gazetelerinden The Sun, Warner Bros.’un yeni Harry Potter filmi için düğmeye bastığını açıkladı. Henüz resmi kaynaklardan doğrulanmayan bilgilere göre stüdyo, Wizarding World markasına güçlü bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

İlki 2016’da vizyona giren ve bugüne dek toplam 3 film çekilen Fantastik Canavarlar markası, hem gişede hem de hayranlarda beklenen ilgiyi yaratamadı. Toplamda 5 filmden oluşması tasarlanan Fantastik Canavarlar’ın akıbeti ise şimdilik belirsiz. Hatta başrol Eddie Redmayne’e göre durumlar pek de iyi görünmüyor.

Lanetli Çocuk 8

Ancak gelen yeni haberler, stüdyonun başka ve “daha büyük” bir hamlesinin olabileceğini gösteriyor. Warner Bros. ve Discovery Inc. birleşmesinin ardından stüdyo en büyük ve en çok kazandıran markalarına geri döneceğini duyurmuştu. Bunlar arasında da 8 filmde toplam 7.7 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Harry Potter yer alıyor.

Yeni Harry Potter Filmleri “Lanetli Çocuk” Hikâyesi ile Başlayacak

İlk olarak 2016’da tiyatro oyunu olarak sahnelenmeye başlayan Lanetli Çocuk, aynı zamanda senaryo kitabı olarak da okurların ilgisine sunulmuştu. Hikâye, orijinal seriden farklı olarak John Tiffany ve Jack Thorne imzalarını taşıyordu.

Ana hikâyeden 19 yıl sonra geçen macerada odak karakterler ise Albus Severus Potter ve Scorpius Malfoy olmuştu. İkili Zaman Döndürücü ile Cedric Diggory’yi kurtarma planı yaparken Karanlık Lord’un geri dönmesine sebep olmuş ve tarihin akışına ağır yaralar vermişti.

Yeni Harry Potter Film - Lanetli Çocuk

2016 yılından beri sahnelenen ve hâlâ çokça izlenen tiyatro oyunu için J.K. Rowling, bu maceranın yalnızca oyun olarak tasarlandığını ve beyaz perdeye gelemeyeceğini açıklamıştı. Aradan geçen yaklaşık 6 yılın ardından, Lanetli Çocuk şimdi yeni bir film serisinin tohumlarını atacak bir eser olarak karşımıza çıkabilir.

Kaynakların aktardığına göre Warner Bros. Pictures, yeni film için henüz ön hazırlık aşamasında. Senaryo ve bütçe kesinleştikten sonra ise ana filmlerin yıldız oyuncuları ile masaya oturulacak. Eğer anlaşma sağlanırsa Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson bir kez daha Altın Üçlü olarak Potterhead’lerin karşısına çıkabilir.

Yeni Harry Potter Film

Lanetli Çocuk’un hikâyesini daha detaylı okumak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yorumlarınızı bizimle paylaşabilir en güncel Harry Potter gelişmeleri için bizleri sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Sun

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir