Eddie Redmayne, Olası “Fantastik Canavarlar 4” Filmi Hakkında Konuştu: Durum Pek İyi Değil

Fantastik Canavarlar 4 Gelecek mi? Eddie Redmayne Konuştu

Eddie Redmayne, Fantastik Canavarlar 4 filmi hakkında hayranların pek de hoşuna gitmeyecek bir açıklama yaptı.

Fantastik Canavarlar 4 filmi gelecek mi?” sorusu yanıt beklemeye devam ederken, serinin başrolü Eddie Redmayne hayranları pek de mutlu etmeyecek bir açıklamada bulundu.

İlk olarak 2016 yılında Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar? filmiyle başlayan, ardından 2018’de Grindelwald’ın Suçları ve son olarak da geçen yıl nisan ayında gösterime giren Dumbledore’un Sırları filmiyle devam eden Fantastic Beasts serisinin geleceği belirsizliğini koruyor.

İkinci film sonrası arap saçına dönen üçüncü film, defalarca ertelemenin ve oyuncu değişikliğinin ardından Nisan 2022’de vizyona girse de, hem çok kötü bir açılış yapmış hem de Harry Potter filmleri de dahil olmak üzere tüm seride 406 milyon dolarlık kazancıyla en düşük gişe hasılatını elde etmişti. Warner Bros.’un Discovery ile birleşimi sonrası da serinin geleceğiyle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Gerek sektörden kişiler gerekse birçok hayran, ilk etapta 5 film olarak planlanan serinin burada son bulacağını düşünüyor. Belli ki bu konuda yalnız değiller.

Fantastik Canavarlar 4 Gelecek mi? Eddie Redmayne Konuştu

Fantastik Canavarlar 4 Yerine Farklı Harry Potter Filmleri Gelebilir

Bilindiği gibi 41 yaşındaki İngiliz aktör Eddie Redmayne, ilk filmden bu yana büyüzoolog Newt Scamander karakterini canlandırıyor. Kısa bir süre önce New Musical Express dergisine konuşan aktör, kendisine yöneltilen Fantastik Canavarlar 4 sorusuna ne yazık ki olumsuz cevap verdi ve, “Olması pek mümkün görünmüyor,” şeklinde konuştu.

“Şu an için serinin devamıyla ilgili yapılan hiçbir şey yok. Yani bildiğim kadarıyla, bunun olması pek mümkün gözükmüyor.”

Redmayne, olası devam filmi hakkında başka yorum yapmadı. Ancak unutulmamalı ki Warner Bros. Discovery cephesinden bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Yine de serinin özellikle ikinci filmden bu yana gerek olumsuz eleştiriler alması, gerekse gişe anlamında da istenilen başarıyı sağlayamaması şirketin Büyücülük Dünyası için farklı planlar yaptığını gösteriyor.

Kısa bir süre önce gelen söylentiler arasında orijinal filmlerin yeni oyuncularla yeniden çekilebileceği iddia edilmişti. Şirketin yeni CEO’su David Zaslav’ın Harry Potter dünyasını devam ettirmek için Rowling ile görüştüklerinden sonra gelen bu haberler resmen doğrulanmış olmasa da, yalanlanmış da değil. Yine de, şu an için bu fikir olası Fantastik Canavarlar 4 filminden daha mantıklı duruyor.

Fantastik Canavarlar 4 Gelecek mi? Eddie Redmayne Konuştu

Serinin üçüncü filminin oyuncu kadrosunda Eddie Redmayne ile birlikte Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Mads Mikkelsen, Katherine Waterston, Alison Sudol ve Richard Coyle gibi isimler yer alıyordu.

Peki ya sizler dördüncü filmin gelmeme ihtimali konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Forumdan Cevaplar!