Dan Fogler, Jacob Kowalski’nin Bir Asaya Sahip Olması Hakkında Konuştu: “Muhteşem Bir Onurdu”

Dan Fogler, Jacob Kowalski asa fantastik canavarlar 3

Dan Fogler, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmindeki heyecan veren rolü hakkında açıklamalarda bulundu. Özellikle şu asa meselesi, hâlâ gündemden düşmüyor!

Dumbledore’un Sırları sonunda vizyona girdi. Yeni film, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları son günlerde herkesin gündeminde. Kimisi şimdiye kadarki en iyi Fantastic Beasts yapımı olduğunu düşünüyor. Kesin olan şey şu ki: film sürprizlerden nasibini oldukça almış durumda, bunlardan biri de şüphesiz, tarihte ilk kez bir Muggle’ın (bu film için No-Maj) asa sahibi olduğuna şahit olmamız. Bu da bizler için de hala umut olduğu anlamına gelebilir.

Dumbledore’un Sırları’nda Jacob Kowalski, No-Maj ve Newt’ün en yakın arkadaşı olarak, hiçbir Muggle’ın daha önce yapmadığı bir şey yaparak sonunda sihir dünyasına adımını atıyor: Kendi asasına sahip oluyor. Bu aslında sıradan bir asa da değil. Ona Albus Dumbledore tarafından verilen oldukça nadir bir asa. Peki, Dumbledore böyle ilginç bir aleti bu kadar uzun süre nasıl saklayabildi? Bu asa Harry evreninde de var mıydı? Neden Muggleların kullanabildiği bir asa olduğunu yeni öğreniyoruz? Bu filmin bize cevaplardan çok sorular bırakacağını zaten biliyorduk. Sonuçta bahsettiğimiz kişi Dumbledore.

Dan Fogler, Harry Potter Evrenindeki Asaları Star Wars’taki Işın Kılıçlarına Benzetiyor

Görünüşe göre bir Muggle olarak rol almak, büyülü olan her şey söz konusu olduğunda kendinizi biraz dışlanmış hissetmenize neden olabilir (hepimiz bu hissi biliyoruz).

Dan Fogler, Jacob Kowalski asa fantastik canavarlar 3 açıklama

Dan Fogler bir röportajda Star Wars’ta ışın kılıcı olmadan rol almak gibi hissettirdiğini itiraf etti. Jacob Kowalski’nin bir asaya sahip olması filmde heyecan verici ve beklenmedik bir gelişme ve Fogler, Jacob’ın bir asa edindiğini duyduğunda, özellikle de bu gelişmeden kaynaklanabilecek komedi kaosunu hayal ederek oldukça heyecanlandığını dile getirdi.

Fogler’ın açıklamalarında satır başları şu şekilde:

“İki film boyunca insanların asalarını alıp alıştırma derslerine katılmalarını izledim. Sürekli birileri bir tane asayı düşürse de ben alıp geri versem diye düşünürdüm. Bu asanın Dumbledore tarafından verilmesi beni son derece onurlandırdı. Ve düşündüm ki, dostum, bu Muggle’ın neler olduğunu anlamaya çalışması bile müthiş bir komedi ve aksiyon dolu anlar için harika bir potansiyeldi. Bu çok havalıydı.

“Jacob için, en önemli şey Queenie. İlişkileri son derece iyi bir hikaye yaratıyor. Her zaman aşk ve güller olamaz. Biliyorsunuz, orada biraz gerginlik var. O geliyor, uzaklara sürükleniyor ve bu maceranın büyük bir parçası, onu geri alıyor.”

Sonunda bir asası da olduğuna göre Jacob, artık sihir dünyasının resmi bir parçasıdır ve her ne kadar onun yerinde olmak istesek de onun adına mutlu olduk.

Bu arada, Wizarding World Digital’ın resmi Instagram hesabında Jacob’ın asasının nasıl yapıldığını gösteren küçük şık bir video var. Kendi asanızı nasıl yapabileceğinize dair ipuçları yakalamak isteyenler videoyu buraya tıklayarak izleyebilir.

Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: MuggleNet

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir