Daniel Radcliffe Yeni “Harry Potter” Dizisi Hakkında Konuştu: “Çok Heyecanlıyım…”

Daniel Radcliffe Yeni Harry Potter Dizisi Hakkında Konuştu

Harry Potter serisinin ikonik yıldızı Daniel Radcliffe, Max’te geliştirilmekte olan yeni dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

Harry Potter film serisinde Sağ Kalan Çocuk’a hayat veren ünlü oyuncu Daniel Radcliffe, yeni Harry Potter dizisi hakkındaki heyecanını dile getirdi.

Drama League Ödülleri’nde konuşan aktör, dizide konuk oyuncu olarak yer alıp almayacağı konusunda net bir açıklama yapmaktan kaçındı.

E! News’e konuşan Daniel Radcliffe, Harry Potter dizisiyle ilgili şunları söyledi:

“Dünyadaki herkes gibi, bir izleyici olarak izlemeyi dört gözle bekliyorum ve bunun için oldukça heyecanlıyım.”

Daniel Radcliffe Yeni Harry Potter Dizisi Hakkında Konuştu

Max’te yayınlanacak olan dizide yer alıp almayacağı sorulduğunda ise “Sanmıyorum,” diye cevap verdi ve sözlerine şöyle devam etti.

“Bence çok akıllıca bir şekilde tamamen yeni ve temiz bir başlangıç yapmak istiyorlar. Bizim orada herhangi bir rol almamız işe yarar mı bilmiyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Daniel Radcliffe: “Harry Potter Filmlerindeki Performansım Pek İyi Değildi”

Kadronun yenilenme isteğine saygı duyduğunu gösteren oyuncuya daha sonra Max’in kendisine Hogwarts’a dönmek için teklif götürmesi durumunda ne söyleyeceği sorulduğunda ise “Siyasetçi gibi davranacağım ve hayali senaryolarla uğraşmayacağım,” diye yanıt verdi.

Daniel Radcliffe Büyük İhtimalle Yeni “Harry Potter” Dizisinde Yer Almayacak

Yeni Harry Potter dizisinin kitaplara filmlere kıyasla daha sadık kalacağı belirtiliyor. Önceki yıl Radcliffe, yeni uyarlamada yer alma olasılığını tamamen reddetmiş ve şunları söylemişti:

“Anladığım kadarıyla yeni bir başlangıç yapmaya çalışıyorlar ve eminim ki bunları kim yaparsa yapsın kendi izini bırakmak isteyecek ve muhtemelen eski Harry’nin bu filmde nasıl yer alacağını bulmak zorunda kalmak istemeyecektir. Bu yüzden kesinlikle herhangi bir arayış içinde değilim. Ama onlara dünyadaki tüm şansları diliyorum ve bu meşalenin başkalarına geçmesi beni çok heyecanlandırıyor. Ancak meşaleyi fiziksel olarak benim devretmeme gerek olduğunu sanmıyorum.”

Daniel Radcliffe Yeni "Harry Potter" Dizisi Hakkında Konuştu: "Çok Heyecanlıyım..."

34 yaşındaki oyuncu ilk kez 2001’de vizyona giren Felsefe Taşı filminde 12 yaşındayken Harry Potter rolünü üstlenmişti. Serinin son filmi Ölüm Yadigârları – Bölüm 2 (2011) ile birlikte sekiz filmde başrolü oynadı ve dünya çapında üne kavuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Harry Potter” Yıldızı Daniel Radcliffe’ten J.K. Rowling’e Acımasız Sözler: “Ona Borçlu Değilim”

Yeni Harry Potter dizisinin detayları henüz netlik kazanmadı. Şimdilik sadece 2026 yılında Max’te yayınlanması bekleniyor. Yapımcıların kitaplara sadık kalacağı ve serinin başından itibaren Harry’nin Hogwarts maceralarını yeniden anlatacağı belirtiliyor. Radcliffe’in şimdilik dizide yer almayacağı kesin görünse de başka oyuncuların konuk olarak rol alması ihtimal dahilinde.

Sizce de eski oyuncuların yeni dizi uyarlamasında rol almaması doğru bir karar mı? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takibe almayı unutmayın!

Kaynak: Deadline

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir