Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Filminin İkinci Fragmanı Paylaşıldı

fantastik canavarlar 3: Dumbledore’ın Sırları Fragmanı Yayınlandı

Dumbledore’un Sırları fragmanı yayınlandı. Fantastik Canavarlar serisinin beklenen üçüncü filmine bir buçuk aylık bir süre kalmışken, Warner Bros. The Secrets of Dumbledore yapımından ikinci bir fragman daha paylaştı.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Büyücülük Dünyası uzun bir aranın ardından, yeni bir macera ile sinema salonlarına geri dönmeye hazırlanıyor.

Hayranlarının uzun süredir beklediği ve ne yazık ki Koronavirüs pandemisi dahil birçok sorun nedeniyle defalarca erteleme alan Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası sonunda beyaz perdedeki yerini alıyor. The Secrets of Dumbledore adıyla gelecek olan yapım, Albus Dumbledore’un topladığı ekiple birlikte şimdiye kadarki en büyük sınavlarından birini vermesine neden olacak. Karakterin daha önce açığa çıkmamış yönlerinin bu yapımla birlikte ortaya çıkacağı belirtiliyor. Aynı zamanda Johnny Depp yerine gelen Mads Mikkelsen’in canlandırdığı Gellert Grindelwald karakterinin de önceki filmlerde olduğu gibi bu yapımda da önemli bir yeri olacak.

Kısa bir süre önce paylaşılan karakter posterleri sırasında 24 Şubat’ta geleceği belirtilen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore fragmanı birkaç günlük gecikmeyle de olsa sonunda paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Fragmanı | Türkçe Altyazılı – İZLE

Senaryosunu J.K. Rowling ve önceki Harry Potter filmlerinin de senaryosunu hazırlayan Steve Kloves’un birlikte üstlendiklerini maceranın yönetmenliğini de yine David Yates üstleniyor. Filmde yer alacak oyuncular ise şu şekilde:

Eddie Redmayne – Newt Scamander
Jude Law – Albus Dumbledore
Katherine Waterson – Tina Goldstein
Alison Sudol – Queeni Goldstein
Dan Fogler – Jacob Kowalski
Mads Mikkelsen – Gellert Grindelwald
Ezra Miller – Credence Barebone
Callum Turner – Thesus Scamander
Jessica Williams – Eualie Hicks
Richard Coyle – Aberforth Dumbledore

Aynı zamanda yeni fragmanla birlikte yeni bir afiş daha paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları Afiş Poster

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları, ülkemizde 15 Nisan 2022’de gösterime girecek olsa da İngiltere ve Japonya gibi bazı ülkelerde bizden tam bir hafta önce, yani 8 Nisan’da beyaz perdedeki yerini alacak. Yani filmle ilgili birçok spoiler içerikli bilginin sosyal medyada dolanması olası. Bu nedenle 8 Nisan tarihinden sonra Fantastic Beasts içeriklerine dikkatlice bakmanızı tavsiye ederiz.

Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası olan Dumbledore’un Sırları filminden neler bekliyorsunuz? İlk iki filme göre nasıl bir macera bizleri bekliyor? Yorum ve teorilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir