Emma Watson’dan Harry Potter: Return to Hogwarts’taki Hataya SEVİMLİ Cevap

Emma Watson Harry Potter Reunion Hata

Harry Potter: Return to Hogwarts belgeseli ile film ekibi yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ancak yapımda Emma Watson yerine yanlışlıkla Emma Roberts’ın çocukluk fotoğrafı kullanıldı. Watson da sosyal medya üzerinden konuyla ilgili “sevimli” bir paylaşım yaptı.

Herkes Emma’larını iki kez kontrol etsin, millet!

Harry Potter film serisinde Hermione Granger karakterini oynayan Emma Watson, sekiz yaşındayken romanların ailesi üzerinde ne kadar büyük bir etkisi olduğunu anlattı. Konuşması esnasında, Emma’nın çocukluk fotoğrafı gösterildi. Ancak dikkatli gözler bu fotoğrafın yanlış bir Emma’ya ait olduğunu fark etti.

Emma Watson’ın fotoğrafı yerine belgesele Scream Queens ve American Horror Story’deki Emma Roberts’ın çocukluk fotoğrafı eklenmişti. Belgeseli izleyen sosyal medya kullanıcıları da bu hatayı fark edip özel bölümde kullanılan fotoğrafın olduğu sahne ile Roberts’ın yıllar önce Instagram’a koyduğu orijinal fotoğrafı yanyana getirip paylaştı.

Özel bölüm yapımcıları da hızlı davranarak hatalı fotoğrafı Emma Watson’ınkiyle değiştirdi. Sonrasında şu açıklama yapıldı:

“İyi tespit Harry Potter hayranları! Yanlış etiketlenmiş bir fotoğrafın düzenleme hatasına dikkat çektiniz. Yeni versiyonu yayınlandı.”

Emma Watson Harry Potter: Return to Hogwarts’daki Hatalı Fotoğrafı Sosyal Medyada Paylaştı

Hata her ne kadar hızlıca giderilmiş olsa da hayranlar Emma Roberts’ın hesabına girerek söz konusu fotoğrafın altına yüzlerce yorum yapmaya devam ettiler. Emma Watson da bu duruma kayıtsız kalmadı ve söz konusu fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden “Bu sevimli kişi ben DEĞİLİM! @emmaroberts” sözleriyle ve “Emma kız kardeşliği daima” etiketiyle paylaştı.

emma watson emma roberts

Bu küçük hata bir yana, bu özel bölüm filmlerin hayranlarına incelemeye değer sahneler sunuyor. Harry Potter 20. Yıl Dönümü: Hogwarts’a Dönüş “başrol oyuncuları, davetkâr bir atmosfer, bolca sevgi ve kahkaha içeren on yıllık Harry Potter filmlerine büyüleyici bir bakış sunuyor.

Son olarak 20. Yıl Dönümü Özel Bölümü ile ilgili ortaya çıkan yeni bilgileri merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Söz konusu hatayı sizler fark etmiş miydiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve özel bölümü nasıl bulduğunuzu anlatmayı unutmayın!

Kaynak: Instagram

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir