Fantastik Canavarlar 3 Filminin Çekim Tarihi Belli Oldu

Fantastik Canavarlar

Newt Scamander ve arkadaşlarının maceralarını konu alan Fantastik Canavarlar film serisinde üçüncü film için çekim takvimi belli oldu. Eddie Redmayne’in başrolü canlandırdığı seride 3. film Şubat 2020 tarihinde çekilmeye başlanacak.

Senaryosu J.K. Rowling tarafından kaleme alınan Fantastik Canavarlar serisinin bir beşleme olması planlanıyor. Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları sonrası, hayranlar tarafından oldukça eleştirilen Rowling, üçüncü filmin senaryosunu baştan yazmaya karar vermiş; haliyle filmin çekim takvimi de hatırı sayılır derecede ertelenmişti.

Gelen haberlere göre, filmin çekimlerinin önümüzdeki sene şubat ayında başlanacağı söyleniyor. Bu durumda yazar J.K. Rowling’in sonunda senaryoya noktayı koyduğunu ya da koymak üzere olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Fantastik Canavarlar 3 Filmi 12 Kasım 2021’de Vizyona Girecek

Boston’daki LeakyCon etkinliğinde konuşan Dan Fogler (Jacob Kowalski), Fantastik Canavarlar 3 filminin çekimlerine henüz başlamadıklarını; başlangıç tarihinin ise Şubat 2020 olarak netleştiği bilgisini verdi.

Bütün bu gecikmenin yeni senaryoyla ilgili olduğuna değinen Fogler, tüm ekibin senaryoyu beklediğini de sözlerine ekledi.

Serinin üçüncü filminde maceranın bir şekilde Paris’e taşınacağı gelen bilgiler arasında. Yönetmenliğini önceki kısımlarda olduğu gibi David Yates’in yapacağı filmde Eddie Redmayne’e Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Johnny Depp, Jude Law, Zoe Kravitz ve Ezra Miller eşlik ediyor.

Harry Potter dünyasına geri dönmemizi sağlayan seri, Potter markasını da Wizarding World adı altında toplamış ve gittikçe büyüyen bir evrene doğru genişlemeye devam etmişti.

Görünen o ki Warner Bros. ve J.K. Rowling, Harry Potter gibi bir seride hata yapmak istemediğinden; bu defa işleri oldukça sıkı tutuyorlar.

Fantastik Canavarlar 3 filminin tam adı henüz açıklanmadı. Filmin vizyon tarihi ise başka bir aksilik olmazsa 12 Kasım 2021 olarak takvimlere işlendi.

Peki siz Fantastic Beasts 3 için heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

* * *

* Kit Harington, Favori Harry Potter Karakterini Açıkladı

* Leta Lestrange Rolüyle Tanıdığımız Zoe Kravitz’e, Catwoman Sürprizi

Forumdan Cevaplar!