Fantastik Canavarlar 3’ün Yeni Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Film Bir Kez Daha mı Erteleniyor?

Fantastik Canavarlar 3 Filmi Erteleniyor mu?

Fantastik Canavarlar 3 filmi yeniden ertelenebilir. Dumbledore’un Sırları için beklenen ikinci fragmanın söylenen tarihte çıkmamış olması, filmin de ertelenebileceği iddialarını gündeme getirdi.

Merakla beklenen yeni Fantastik Canavarlar 3 fragmanı söylendiği tarihte paylaşılmadı. Warner Bros. ve Fantastic Beasts hesapları, yeni fragmanın söz verdikleri günde yayınlanmayacağına dair kısa bir duyuru paylaştılar. Peki bunun nedeni neydi? Film bir kez daha erteleniyor mu?

Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası olan Dumbledore’un Sırları, 2018’in kasım ayında vizyona giren Grindelwald’ın Suçları sonrası hayranların Büyücülük Dünyası’na yeniden adım atmasını sağlayacak. Yaklaşık üç buçuk yıl önce çıkan ikinci filmin ardından, defalarca ertelenen yeni filmin ülkemizde 15 Nisan 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. İngiltere ve Japonya gibi bazı ülkelerde bir hafta öncesinde, yani 8 Nisan’da salonlara gelecek olan The Secrets of Dumbledore için kısa süre önce neredeyse tüm önemli karakterleri içeren karakter posterleri de paylaşıldı. Posterlerin yanı sıra, filme ait ikinci fragmanın 24 Şubat Perşembe günü yayınlanacağı da duyuruldu. Ancak beklenen olmadı.

Potterhead’ler tüm gün fragmanı beklediler, fakat sonrasında Fantastik Canavarlar’ın resmi Twitter hesabında fragmanın o gün gelmeyeceğine dair kısa bir açıklama yapıldı:

fantastik canavarlar 3 twitter duyuru

Merakla beklenen Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları fragmanı bugün yayınlanmayacak. Daha fazlası çok yakında, sabrınız için teşekkür ederiz.

Fantastik Canavarlar 3 Filmi Erteleniyor mu?

Söz konusu gönderide, ertelemenin neden yapıldığı açıklanmasa da daha sonrasında Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın bu ertelemenin sebebi olabileceği öne sürüldü. Güvenilir bir endüstri uzmanı ve sızıntı kaynağı olan AccNgt’in son raporuna göre, giderek şiddetini artıran savaş birkaç proje için gecikmeye doğru ilerliyor olabiliriz. Sızıntı yapan kişinin şimdiye kadar mükemmel bir sicili var. Bu yüzden bu bilginin güvenilir olduğuna da kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bu ertelemenin sadece fragman özelinde kalmayacağı aynı zamanda filmin de erteleneceği belirtiliyor.

Fantastic Beasts 3: Secrets of Dumbledore fragmanının her ne kadar savaş yüzünden ertelendiği belirtilse de asıl nedeninin filmin de erteleniyor olmasıyla ilgili olduğu belirtiliyor. Yani ikinci fragmanın aslında yayına hazır olduğu, fakat filmin çıkış tarihi olan 15 Nisan’ın düzeltilmesi adına ertelendiği ve yeni bir çıkış tarihine uyum sağlayacak şekilde düzenlenmesi nedeniyle paylaşılmadığı bildiriliyor.

Hogwarts Legacy Oyunu da Erteleme Alabilir

Hogwarts Legacy

Fantastic Beasts 3: Secrets of Dumbledore ile birlikte Hogwarts Legacy oyununun da ertelemeden etkilenebileceği ekleniyor. Oyun için daha önceden büyük bir gecikme haberinin geleceği belirtilmiş ancak geliştirici firma 2022 yılı içerisinde çıkacağını söylemişti. Yine birkaç gün ortaya çıkan bir haberde, mart ayında yapılması planlanan State of Play etkinliğinde Hogwarts Legacy ile ilgili yeni görüntülerin paylaşılacağı belirtiliyordu. Devam eden olayların bunu da değiştirip değiştirmeyeceği şu aşamada meçhul.

Siz Fantastik Canavarlar’ın üçüncü filminin yeniden erteleneceği konusundaki iddiaları doğru buluyor musunuz? Bunca ertelemenin ardından film bir kez daha ileri tarihe atılabilir mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Dual Shockers

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir