Fantastik Canavarlar 3’te Grindelwald Rolü Mads Mikkelsen’e Gidebilir

Fantastik Canavarlar 3 Grindelwald Mads Mikkelsen

Fantastik Canavarlar 3 filminde, Johnny Depp’in kadrodan ayrılmasıyla birlikte Gellert Grindelwald rolünü Mads Mikkelsen devralabilir.

Fantastik Canavarlar film serisinde işler durulmuyor. J.K. Rowling’in senaryosunu yazdığı ve Harry Potter döneminin öncesini konu alan yapım için sorunlar devam ediyor. Serinin ikinci filmi Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları, 2018’de gösterime girmişti. İkinci yapımın üzerinden şimdiye dek iki yıllık bir zaman dilimi geçti. Toplamda 5 filmden oluşacak Fantastic Beasts serisi, normalde planlanan şekilde devam etseydi ve virüs salgını yaşanmasaydı aslında şu anda gösterimde olacaktı. Ancak ne senaryo, ne çekimler ne de Koronavirüs salgını konusunda işler pek iyi gitmedi. Şimdi bu sorunlara bir yenisi daha eklendi. Üstelik çoğu hayranın gözünde en önemlisi görülen bir sorun: Johnny Depp’in Gellert Grindelwald rolünü bırakmak zorunda kalması…

Gellert Grindelwald

Bildiğiniz ve üzere Johnny Depp, Warner Bros.’un isteğiyle Grindelwald rolünden ayrıldı. Özellikle birinci filmin sonunda, kendisine yapılan makyaj ile ilk başta beğenilmemiş olsa da daha sonra hayranlar tarafından benimsenmişti. İkinci filmin kilit ismi olan Grindelwald, Depp’in başarılı performansı sayesinde oldukça sevilen bir karakter haline gelmişti. Ancak film ve senaryo genel olarak beğenilmediği için üçüncü yapım Rowling tarafından baştan yazılmaya başlandı ve hikâye büyük ölçüde değişti.

Fantastik Canavarlar 3 Yeni Vizyon Tarihi Açıklandı

Pek tabii hayranlar Johhny Depp’in rolü bırakmasına üzülmüş olsa da şu an için akıllarda tek soru var: Oyuncudan boşalan koltuğa kimin oturacağı?

İlk başta rol için, Colin Farrell’ın geri dönebileceği tarzında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Şimdi ise, gelen haberler rolün yeni oyuncusunun Mads Mikkelsen olabileceğini söylüyor. Hannibal, Doctor Strange, Rogue One ve Polar gibi yapımlardan tanınan ünlü Danimarkalı aktör, Gellert Grindelwald olarak karşımıza çıkabilir.

Deadline’ın haberine göre Warner Bros. ve oyuncu arasında görüşmeler hâlâ sürmekte. Elbette henüz resmi bir açıklama yok ancak büyük ihtimalle yeni Grindelwald kendisi olabilir. Stüdyonun özellikle rol yetisi anlamında Johnny Depp’in altında kalmayacak birini aradığı da gelen bilgiler arasında.

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3

Son olarak filmin vizyon tarihini ne yazık ki bir kez daha değiştiğini belirtmemiz gerek. Şimdilik tam adı henüz açıklanmamış olan Fantastik Canavarlar 3, 15 Temmuz 2022 tarihinde vizyonda olacak. Bu da, serinin yeni adımının bir önceki filminden yaklaşık 4 yıl sonra çıkacağı anlamına geliyor.

Peki ya siz yeni oyuncu kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

13 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir