“Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” Resimli Özel Baskısıyla Türkçede

Yıllardır baskısını bulamadığımız “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” kitabı, genişletilmiş ve resimli özel baskısıyla Yapı Kredi Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Geçtiğimiz ay, kasım ayında Türkçeye 2 Harry Potter kitabı geleceğini herkesten önce duyurmuştuk. Bu 2 kitaptan birisi, tahmin ettiğimiz gibi “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?”ın resimli özel baskısı oldu.

Tamamı renkli, hardcover ve ciltli 152 sayfalık bu harika eserin etiket fiyatı ise 50,00 TL olarak duyuruldu. Pek çok çevrimiçi kitap mağazasında şimdiden yerini alan kitabın arka kapağı ise şöyle:

Akromantula’dan Burnuk’a, Okami’den Yeti’ye…

A’dan Z’ye Fantastik Cavanarlar!

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? yayımlandığından beri Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nun temel kitaplarından biridir. Newt Scamander’ın başyapıtı nesiller boyunca büyücü aileleri eğlendirmiş ve büyücüler dünyasının sihirli yaratıklarıyla ilgili muhteşem bir başucu kitabı olmuştur. Scamander’ın yılların yolculuk ve araştırmasının meyvesini temsil eden bu eşsiz eser şimdi altı yeni canavarın da dahil olduğu bu genişletilmiş özel baskısıyla hem büyücüler hem de Muggle’lar için kaçırılmaması gereken bir kitap. Hipogrif, Basilisk, Macar Boynuzkuyruk gibi bazı canavarlar Harry Potter kitapları okurlarına muhakkak tanıdık gelecektir. Bazıları ise en tutkulu amatör büyüzoologları bile şaşırtacak!

Olivia Lomenech Gill‘ın resimlediği Sevin Okyay ve Gül Sarıoğlu‘nun dilimize kazandırdığı kitaptan tadımlık bir parça okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu özel baskıya sonunda kavuştuk. Sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir