FantastikCanavarlar.com Artık Google News’te! (Bizi Takip Etmeyi Unutmayın)

Google News’te Bizi Takip Edin!

FantastikCanavarlar.com olarak bizi artık Google News, ya da bir diğer adıyla Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

7 yıldan uzun bir süredir sizlerle birlikte olan FantastikCanavarlar.com’a ulaşmak ve yeni içeriklerden haberdar olmak artık çok daha kolay. Eğer bir Gmail hesabınız varsa, sizler de Google News üzerinden bizi takip ederek yeni içeriklere daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Sitemizin adını taşıyan Fantastik Canavarlar film serisi her ne kadar üç filmle şimdilik final yapmış gibi görünse de, Türkiye’nin en büyük Harry Potter sitesi olarak sizlere yeni içerikler sunmaya devam ediyoruz. Özellikle de Warner Bros. Discovery’nin dijital yayın servisi olan MAX’te yayınlanması beklenen ve orijinal kitapları konu alacak 7 sezonluk dizi projesi bizleri oldukça heyecanlandırıyor.

FantastikCanavarlar.com Artık Google News’te!

Fantastik Canavarlar Artık Google News’te

Tıpkı bu platformu kurduğumuz günlerde duyurulan yenilenmiş Pottermore (şimdiki Wizarding World) sitesi, Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyunu ve bir önceki paragrafta da bahsettiğimiz film serisi gibi büyük bir heyecan içerisindeyiz. Sizlere hem kitap hem de film serisinde yer alan içerikleri sunmaya devam ederken, diğer yandan yeni dizi projesini her aşamasını adım adım aktararak gelişmelerden haberdar etmek istiyoruz. 2000’li yıllarda kitaplar ve filmler çıkarken hissettiğimiz o heyecanı bir kez daha dizi tarafı için yaşamak ve elbette siz okurlarımıza yaşatmak istiyoruz.

Bugüne kadar bizleri Facebook, Instagram, Twitter ve Bundle gibi mecralardan takip edebiliyordunuz. Şimdi de Google’ın Haberler servisi olan Google News’e kaydımızı tamamladık. Özellikle Android tabanlı telefonlarda varsayılan olarak gelen bu özellik sayesinde sitemizde içerikler yayımlandıkça hızlıca erişebilecek ve tek bir tıkla ulaşabileceksiniz. YouTube platformunda da yorum yapmak için geçerli olan Google ya da Gmail hesabınızın olması takip etmeniz için yeterli!

Uyuyan ejderhayı gıdıklamak için bizi takip etmeyi unutmayın!

Sitemizdeki yeni içerikleri Google Haberler üzerinden takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz!

Etiketler:
Site Yorumları
2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir