Harry “Dudley” Melling, Doctor Who’yu Oynamak İstiyor

Harry Dudley Melling

Birkaç hafta önce Emma Watson‘ın Doctor Who’yu canlandırabileceği yönündeki dedikoduları paylaşmıştık. Tartışmalara bir isim daha eklenmiş oldu. Harry Potter serisinde Dudley Dursley rolüyle tanıdığımız Harry Melling Doctor’u oynamak istediği yönündeki düşüncelerini dile getirdi. Ancak kendini çok genç bulduğunu da söylemeden edemedi.

Melling nesillerdir aktörlük yapan bir aileden geliyor. Kendisini şu sıralarda Londra West End’de Hand of God adlı oyunda, el kuklalarıyla vaaz verip tanrının sözlerini yayan Teksas’lı bir genç olarak görebilirsiniz.

Kamera karşısında olduğu gibi sahnede de başarıyı yakalayan diğer Harry Potter oyuncuları da birbirlerini kollamaktan geri kalmıyor. Melling’in oyununu izleyen Matthew Lewis (Neville Longbottom), Hand of God‘ı uzun zamandır tiyatroda izlediği en eğlenceli oyun olarak tanımlıyor:

Express ile yaptığı bir röportajda Melling ailesi ve aktörlük mesleği hakkında konuştu. Harry Potter onun için başlangıçtı ve daha da ileriye gidebilmesini sağladı. Hand of God‘da rol aldığı için başlangıçta korkan Melling sonrasında bu şansı yakaladığı için oldukça memnun olduğunu söyledi. Daha da ilginci, Melling sıradaki Doctor rolünde olmak istediğini dile getirdi.

Aktörlük Melling’in kanında var. Doctor’luk da öyle. Melling’in büyükbabası Patrick Torughton 2. Zaman Lordu rolünde başarıyla oynamıştı. Express’e şöyle diyor Melling:

“Harry Potter harika bir deneyimdi ve ekipten arkadaşlarla iletişimi de kesmedik. 18’inde tiyatro okuluna gidip kilo veren toparlak bir çocuktum.”…”Tüm o çocuk aktör şeyinden sıyrılıp yeni bir kariyere başlamayı başarabildim, çünkü kimse bir Dudley olarak görmüyor.”

“Harry Potter çok uzakta kaldı. İlk filmde 10 yaşındaydım. O zamandan beri çok şey yaşandı.”

“Hand of God için korkuyordum ama sonunda bu işi yapabilecek kadar rahatladım. Ailem izlemeye geldi ve bayıldılar. Hepsi de oyuncu kökenlere sahip.”

Devam ediyor:

“Sıradaki Doctor’u oynamayı çok isterim.”

“O işin başındaki kişi ben değilim ama bunu ailede tutmayı çok isterim. Biraz daha yaşlı olmam gerektiğinden muhtemelen olmayacak bir şey. Tiyatro yapmaya bayılıyorum ancak aileye tekrar bir Doctor Who getirmek de harika olurdu.”

Melling sadece hayranlara değil, Doctor Who ekibine de göz kırptığı için yeni dedikoduların odak noktası oluyor. Kendisinin de söylediği gibi, Doctor rolü için biraz genç kalıyor. Fakat ileride onu Doctor olarak izlemek, kesinlikle heyecan verici olurdu!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir