Harry Potter Oyunu Puzzles & Spells Geliyor!

Harry Potter: Puzzles & Spells

Harry Potter mobil oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Harry Potter: Hogwarts Mystery ve Wizards Unite oyunlarından sonra Zynga şimdi de Harry Potter: Puzzles & Spells oyununu bizlere sunmaya hazırlanıyor. Zynga, Portkey Games çatısı altında yeni bir Üç-Objeyi-Birleştir türünde Harry Potter oyunu yapıyor.

Portkey Games, firmanın farklı müşterileri profillerini hedef alan yeni oyunlar üretiyor – bu sırada da birçok yenilikçi geliştirici ile birlikte çalışıyor.

Warner Bros. tarafından lisanslı olan ve Portkey Games tarafından yayımlanan oyun, üç objenin yan yana eşleştirilmesi mantığına dayanıyor. Aynı zamanda oyun içerisinde karakterlere, bir öyküye, ayarlara, büyü yapmaya ve Büyücülük Dünyası’nın büyülü muzipliklerine sahip. Potter quizlerinin, puzzle’larının ve diğer zeka oyunlarının Üç Süpürge’de içilen bir Kaymak Birası kadar popüler olduğunun söyleyebiliriz. Bu yüzden Harry Potter: Puzzles & Spells de sizin (Diagon) yolunuza düşebilir.

Oyunda oyuncular bir karakter yarattıktan sonra Büyücülük Dünyası’na özel olan büyüler ve iksirler gibi şeyleri yapmaya hak kazanacak. Ayrıca Potter filmlerinden unutulmadık yüzler ve ikonik anılarla karşılaşacaklar. Puzzleları ve diğer engelleri aşacak, bu sürede tecrübe puanları kazanacak. Üstelik söylenenlere göre bu macerada çevir ve hafifçe vur tekniğini kullanabileceksiniz.

Harry Potter: Puzzles & Spells

Harry Potter: Puzzles & Spells ile Kendi Dumbledore’un Ordusu Grubunuzu Kurun!

Becerileri ve büyülere seviye atlatmanın yanı sıra kendi karakterlerini özelleştirebilen oyuncular, kulüpler kurup diğer oyuncularla sosyalleşecekler. Ayrıca oyun içinde olan bazı özel aktivitelerde beraber oynayacaklar. Başka bir deyişle, arkadaşlarınızla beraber kendi Dumbledore’un Ordusu’nu kurabileceksiniz gibi görünüyor.

Zynga’nın Baş Yayımcısı Bernard Kim ise oyun ile ilgili şunları ekliyor:

“Harry Potter’ı Zynga’nın portföyüne katmaktan gurur duyuyoruz ve Büyücülük Dünyası’na ve onun hayranlarına layık bir oyun yapmaya çalışıyoruz. Mobil dünyanın her yerde olmasını, Zynga’nın geliştirici takımının tecrübelerini ve Warner Bros. ile partnerliğimizi birleştirerek, dünyanın her yerinden her yaştaki hayranlar için kusursuz bir oyun çıkartıyoruz.”

Geliştirilme aşamasında olan oyunun ne zaman çıkacağı ise henüz açıklanmadı.

Sizler bu mobil oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Daha önce çıkan Hogwarts Mystery ve Wizards Unite oyunlarını oynadınız mı? Oynadıysanız nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz!

* * *

* Harry Potter Dizisi Fantastic Beasts: A Natural History Geliyor

Kaynak: Wizarding World

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir