Harry Potter ve Sirius Black Yıllar Sonra Buluştu!

Harry Potter

Harry Potter ve Sirius Black’in J.K. Rowling’in büyülü dünyasındaki baba-oğul ilişkisi birçok okurun favorilerindendir. İşte bu iki karaktere hayat veren Daniel Radcliffe ve Gary Oldman ikilisi yıllar sonra Toronto’da buluştu.

Geçtiğimiz günlerde noktalanan ve çizgi roman uyarlaması Joker’in Altın Aslan’ı aldığı Toronto Uluslararası Film Festivali’nde (TIFF) tanıdık isimler de vardı.

Festivale katılan Daniel Radcliffe, son olarak 12 yıl önce ekranda bir araya geldiği Gary Oldman’la gazetecilere poz verdi.

https://twitter.com/FilmstoFilms_/status/1171216699024125952

Oldman 2004-2007 yıllarında üç Potter filminde (Harry Potter ve Azkaban Tutsağı / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry Potter ve Ateş Kadehi / Harry Potter and the Goblet of Fire, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı / the Order of Phoenix) Potter’ın vaftiz babasını canlandırdı.

Festival seyircilerine göre Radcliffe’in hayranları aktörü görme umuduyla etkinliğin yapıldığı alandaki ana yollardan birinde “çılgınca koşturdu”.

Radcliffe festival kapsamında yeni filmi Guns Akimbo’nun Kanada prömiyerine katıldı. Eleştirmen Marshall Shaffer, etkinlik sırasında Radcliffe’in aktör adaylarına bir tavsiyesi olup olmadığı yönündeki soruya verilebilecek “en iyi cevabı” verdiğini söyledi.

Radcliffe, etkinliğin moderatörlüğünü yapan Shaffer’a şöyle karşılık verdi:

“Buna cevap verebilecek en kötü kişi olabilirim.”

Radcliffe, Potter rolünü halka açık seçmelere girerek kazanmıştı.

sirius harry ikili

Aksiyon-komedi türündeki Guns Akimbo, yeni edindiği gladyatör becerilerini kaçırılan eski sevgilisini kurtarmak için kullanan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Jason Lei Howden’ın yazıp yönettiği Guns Akimbo filminin ne zaman vizyona gireceği henüz net değil. Radcliffe’in karakterinin adı ise Miles.

Oldman ve Radcliffe’i yıllar sonra yeniden aynı karede görmek bizleri oldukça mutlu etti. Böyle bir nostaljiye neredeyse hazırlıksız yakalandık.

Siz bu buluşma hakkında ne düşünüyorsunuz? İkiliyi özlemiş misiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

* * *

* “Bellatrix Lestrange”e Dair Filmlerde Değiştirilen 4 Önemli Şey

* Marge Hala’yı Uçuran Sirius Black’in Ta Kendisi Olabilir mi?!

* Felsefe Taşı’nın İlk Baskısı 28 Bin Sterlin’den Alıcı Buldu

* Hogwarts Şatosu’nda Yaşanmış En Kötü 10 Şey

Kaynak: Independent Turkish