Harry Potter Temalı Makyaj Paletleri Görenleri Büyülüyor!

harrypotter_makyaj

Accio far fırçaları! Birileri bütün internet alemini, Harry Potter temalı makyaj paletleriyle büyülüyor!

Photoshop Extraordinaire kullanılarak tasarlanan paletler ilk olarak bir Reddit kullanıcısı olan Spellandstars tarafından paylaşıldı. Paletler  -doğal olarak- her bir binayı temsil edecek şekilde, her biri belirli bir renk teması ve o Bina’ya seçilen öğrencilerin karakterlerini yansıtacak özelliklere göre tasarlandı. Ayrıca her palet, temsil ettiği Bina’nın hayvanının kabartması olan bir renk ve her Hogwarts sakininin minnettar olacağı tüy kalem-vari fırçaları da içeriyor.

Elbette ki Potterhead’ler bu fikre balıklama atladılar. Ama hakkını vermek lazım, elde bu paletler olduktan sonra kim ne yapsın sihri, iksiri ya da Biçim Değiştirmeyi!

Reddit kullanıcısı kohimiruku ise Binalar’la eşleşen farklı nitelikte paletler fikrini ortaya attı:

 “… Gryffindor’un gerçekten güçlü, ateşli bir allık koleksiyonu ve Slytherin’in de sert bir kontür kiti olsa çok hoş olurdu. Ravenclaw’un keskin bir eyeliner’ı, Hufflepuff’ınsa sevimli rujları olduğunu hayal ediyorum…”

Ne yazık ki paletler Diagon Yolu’ndan (Mugglelar içinse Sephora’dan) alabileceğiniz bir şey değiller. Ancak Reddit camiasından gelen olumlu tepkilere bakarak Spellandstars bu paletleri gerçekten yapmayı düşüneceğini yazdı. Hem ayrıca, Alice Harikalar Diyarında, Cinderella ve Açlık Oyunları’nın makyaj koleksiyonları olabiliyorsa, dünyadaki en büyük hayran kitlelerinden birine sahip olan Harry Potter’ın neden olmasın? Siz iyisi mi Galleonlar’ınızı şimdiden biriktirmeye başlayın!

Gryffindor Makyaj Malzemeleri

harrypotter_makyaj3

Hufflepuff Makyaj Malzemeleri

harrypotter_makyaj4

Slytherin Makyaj Malzemeleri

Harry Potter Makyaj

Ravenclaw Malzemeleri

Harry Potter Makyaj

Ah, zavallı kırılgan Muggle kalbim bunu kaldıramayacak, biri Madam Pomfrey‘i çağırsın! Bu harika fırçaları siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Site Yorumları
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir