Jude Law, Grindelwald ve Dumbledore’un İlişkisi Hakkında Konuştu: “Çok Değerli ve Özel”

Jude Law grindelwald dumbledore ilişkisi açıklama

Jude Law, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filminin vizyona girmesine sayılı gün kalmışken filme dair açıklamalarda bulundu. Yapımda en kritik karakterlerden Dumbledore’u canlandıran Law’ın verdiği söyleşi, yeni Fantastik Canavarlar filmine dair ipuçları veriyor.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Türkiye’de 15 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek. Bizlerse kelimenin tam anlamıyla yerimizde duramıyoruz. Beklenti giderek büyüyor ve oyuncu kadrosu ile yakın zamanda yapılan basın toplantısı da bu beklentiyi daha da güçlendirdi.

Şimdiye kadar edinilen bilgilere göre, yeni film bizlere Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald’ın ilişkisine dair iç görü sağlayacak. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nda, ikilinin yakın arkadaşlığını öğrendiğimiz güzden beri bu ikisi hakkında çok daha derin detaylar öğrenmeyi ister olmuştuk. Görünüşe göre, oyuncular bu ilişkiyi anlayabilmek için kendi çabalarıyla biraz kazı yaptılar ve biz de ortaya çıkarttıklarını beğendik.

Jude Law, Mads Mikkelsen ile Karakterler Üzerine Nasıl Çalıştıklarını Açıkladı

Filmin vizyona girmesi için düzenlenen global basın toplantısında, Mads Mikkelsen (Gellert Grindelwald) ve Jude Law (Albus Dumbledore), karakterleri arasındaki ilişkiyi perdede nasıl daha doğru bir şekilde tasvir edeceklerini oldukça düşündüklerinden söz ettiler. Law, Dumbledore’un Grindelwald’ı tanımadan önce kim olduğuna çok dikkat ettiğini belirtti. Teorisine göre, Dumbledore’un o dönemler üstün zekası nedeniyle biraz yalnız hissettiğini ve bu üstünlükte bir zekayı paylaşan Grindelwald’a çekildiğini düşünüyor. Çünkü Grindelwald, Dumbledore’u kimsenin anlayamayacağı şekilde anlıyordu. Law, Albus ve Grindelwald’ın birlikte geçirdikleri zamanı “çok değerli ve özel” olarak nitelendirdi.

Ne yazık ki ilişki bu şekilde kalmadı; Mikkelsen, konu ortak amaçlarına nasıl ulaşmak istediklerine gelince, ikisinin aynı fikirde olmadıklarını fark ettiğinden şüpheleniyor ve tüm ilişkinin bu noktada ters gittiğini düşünüyor. Karakterlere göre, bu durum, paylaştıkları özel bağın da etkisiyle oldukça kötüydü.

Jude Law grindelwald dumbledore ilişkisi düello

Mikkelsen ayrıca kendisinin ve Law’ın karakterlerin karmaşık ilişkisini anlamaya çalışmak için birlikte epey zaman harcadıklarından da bahsetti. Yansıttıkları şeyin, mümkün olabildiğince gerçek görünmesini istiyorlardı.

“Sihir, her ne kadar hafife alınıyor olsa da; doğduğumuzdan beri bizimle. Hayran şapkasını takıp, ’Aman Tanrım, bu sihir,’ diyemeyiz, değil mi? Bu nedenle, ilişkinin, insanların, durumların, birbirlerine olan hayal kırıklıklarının, tamamının gerçek olmasını istedik. “

Film vizyona girip de bu konuda daha fazlasını öğrenene kadar sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Dumbledore ve Grindelwald’ın ilişkisiyle ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak: MuggleNet

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir