Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3 İddialarından Habersiz

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3 filminde Johnny Depp’in bıraktığı Gellert Grindelwald rolünü devralacağı iddialarını yalanladı.

Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası için Gellert Grindelwald belirsizliği hâlâ sürüyor. Hayranlar, üçüncü yapım için hem erteleme hem de diğer üzücü haberleri duymaya devam ediyorken, gelen iddialar bile asılsız çıkıyor.

Bilindiği üzere geçen haftalarda Warner Bros., davayı kaybeden Johnny Depp’in Gellert Grindelwald rolünden ayrılmasını istedi. Oyuncu da bunu kabul etti. Hatta, sadece tek bir sahne çekmesine rağmen film için anlaştığı tüm miktarı şirketten tahsil etti. Ancak yine de oyuncunun hayranları duruma oldukça öfkelendiler. Öyle ki, seriyi sadece Depp nedeniyle izlediğini söyleyen birçok isim tepkilerini dile getirdi. Hatta, boşandığı eşi Amber Heard’ün Aquaman 2 kadrosundan çıkarılması için 1 milyondan fazla imza toplanan kampanya bile başlatıldı.

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3

Ancak ne yazık ki tüm bu tepkiler ve öfkeye rağmen stüdyo geri adım atmadı. Böylece, Fantastik Canavarlar serisinin en önemli karakterlerinden biri olan Gellert Grindelwald oyuncusuz kaldı. Gelgelelim, daha Johhny Depp’in ayrılmasına duyulan öfke dinmeden yeni oyuncu kim olabilir teorileri konuşulmaya başlandı. Serinin ilk filminde kılık değiştirmeden önce karakteri canlandıran Colin Farrell’in rolü tekrar alabileceği söylendi. Ancak asıl iddia, daha sonradan geldi. Mads Mikkelsen’in Grindelwald’ı canlandıracağı iddia edildi. Warner Bros. ve oyuncu arasında görüşmelerin devam ettiği, büyük ihtimalle de kısa süre içerisinde anlaşmaya varılacağı belirtildi. Fakat görünen o ki, bu bilgi de yanlış çıktı.

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarları 3 İçin Herhangi Bir Görüşme Yapmadı

Hannibal, Doctor Strange, Rogue One ve Polar gibi yapımlardan tanınan ünlü Danimarkalı aktör, IGN’e yaptığı açıklamada tüm bunların tamamen bir söylentiye dayandığını açıkladı.

“Ah, bütün bunlar bir söylentiye dayanıyor. Bu sebeple ben de sizin gazetelerde bildiğiniz kadarını biliyorum. Bu yüzden o telefon görüşmesini bekliyorum.”

Fantastik Canavarlar 3 Grindelwald Mads Mikkelsen

Görüldüğü üzere Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3 ile uzaktan yakından alakası olmadığını belirtiyor. Pek tabii daha önceden de farklı filmler için herhangi bir anlaşma yapmadığını söyleyen ancak ardından o filmlerde oynadığı ortaya çıkan ünlüler olmuştu. Belki de burada böyle bir taktik yatıyor olabilir.

Peki ya sizce Mads Mikkelsen role yakışır mı? Sizlerin önerileri neler? Yorumlarda belirtebilirsiniz!

⁠⁠⁠Evapsie!
6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir