Süpürgeleri Tozlu Dolaplardan Çıkarma Vakti: “Harry Potter: Quidditch Champions” Oyunundan İlk Fragman

Harry Potter: Quidditch Champions Fragman Çıkış Tarihi - Oyun

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu için ilk fragman paylaşıldı. Potterhead’lerin uzun zamandır yolunu gözlediği Quidditch temalı spor oyunu nihayet ufukta gözüktü. Yapımın çıkış tarihi de paylaşıldı.

Electronic Arts imzalı Quidditch World Cup oyunu yayınlanalı 21 yıl oldu ve Harry Potter hayranları hâlâ yeni Quidditch oyunlarını bekliyor. 2023 yılında yayınlanan Hogwarts Legacy, yapımcılarına 1 milyar dolardan fazla gelir getirmişken hayranlar oyunun en büyük eksiklerinden birisinin de Quidditch maçlarının yapımda yer almaması olduğunu dile getiriyordu. Üstelik Hogwarts’taki Quidditch sahası, öylece önümüzde uzanıyorken!

Warner Bros.’un bu eleştirilere yanıtı ise merkezine doğrudan Quidditch sporunu alan Harry Potter: Quidditch Champions’ı duyurmakla oldu. 2023’te açıklanan oyundan ilk fragman ise dün gece düzenlenen Summer Game Fest. etkinliğinde paylaşıldı.

Harry Potter: Quidditch Champions Fragman Çıkış Tarihi

Harry Potter: Quidditch Champions Oyunu Hakkında Yeni Detaylar

Unbroken Studios’un Portkey markası altında Warner Bros. Games için geliştirildiği Harry Potter: Quidditch Champions oyunu dün gece tanıtıldı.

Oyunculara hem solo mücadele hem de çevrimiçi çoklu oyun fırsatı sunan yapımdan yayınlanan ilk fragman ise genç bir cadının Quidditch takımına katılma hikâyesini takip ediyor. Sahadaki oyuncular arasında ise Harry Potter ve Weasley Kardeşler de yer alıyor.

Harry Potter: Quidditch Champions Fragman Çıkış Tarih

Oyunun tam olarak nasıl kurgulandığına dair detaylar paylaşılmadı. Ancak beklentiler kitap serisinde ve film uyarlamalarında yer alan Quidditch kurallarına uygun bir yapımın yolda olması yönünde.

Ayrıca Hogwarts Legacy oyununa sahip olanlar, Quidditch Champions kopyalarını oyuna bağlayabilecekler. Bu sayede oyuncular yeni kozmetik görünümler ve çeşitli bonus özellikler kazanacak. Ancak iki oyun arasında hikâye bazlı bir bağ bulunmayacak.

Harry Potter: Quidditch Champions Fragmanı

Harry Potter: Quidditch Champions Çıkış Tarihi

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu 3 Eylül 2024’te PC (Steam ve Epic Games Store aracılığıyla), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch’te çıkış yapacak. Ayrıca PlayStation Plus üyeleri, abonelikleri aracılığıyla oyuna ilk günden erişim sağlayabilecekler.

Geçen yıl nisan ayında test edilen oyun, oyunculardan geri dönüşler aldıktan sonra tam sürüm için geliştirmelere devam etmişti.

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu hakkındaki beklentilerinizi bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Digital Trends

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir