Kesinleşti: Harry Potter Özel Bölümü ile Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint Bir Araya Gelecek

Harry Potter Özel Bölümü Return to Hogwarts

Harry Potter özel bölümü Return to Hogwarts için resmi açıklama yapıldı. Büyücülük Dünyası’nın ünlü oyuncuları, HBO Max üzerinden yayınlanacak etkinlikte bir araya gelecek. Yıllardır beklenen Reunion sonunda gerçekleşiyor!

Potterhead’lerin uzun zamandır beklediği Reunion etkinliği artık resmileşti. Geçen günlerde sizlere de haberini yaptığımız özel bölüm hakkında detaylar belli oldu.

Harry Potter serisinin uyarlama haklarını elinde bulunduran Warner Media’nın dijital yayın platformu HBO Max üzerinden yayınlanacak etkinlikte başta Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson olmak üzere serinin sevilen oyuncuları ve teknik ekibi bir araya gelecek.

Tam adı Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts olarak duyurulan özel bölüm, Felsefe Taşı filminin 20. yılı kutlamaları kapsamında yayınlanacak. Hayranların Hogwarts’a yeniden davet edileceği tarih ise 1 Ocak 2022 olarak açıklandı. Daha iyi bir yeni yıla başlangıç düşünemiyoruz, siz ne dersiniz?

Harry Potter Özel Bölümü Return to Hogwarts Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Return to Hogwarts, Potter serisinin yıldızlarını bir araya getirerek hayranları heyecanlandırmayı başardı. Altın Üçlü olarak da anılan Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’a bu özel bölümde eşlik edeceği açıklanan oyuncular şu şekilde:

Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart.

Harry Potter oyuncuları bir araya geliyor

Özel bölüm, kurmaca bir yapıya sahip olmayacak. Anlayacağınız bu sadece oyuncuların bir araya gelip sohbet ettiği bir etkinlik olarak karşımıza çıkacak. Serinin yıldızları, Büyücülük Dünyası’na dair birbirleriyle olan deneyimlerini paylaşacak. Özel röportajlar ve konuklar da etkinliğe eşlik edecek.

Şu sıralar yaptığı açıklamalarla sık sık gündemimize gelen Felsefe Taşı ve Sırlar Odası filmlerinin yönetmeni Chris Columbus da etkinliğin konukları arasında yer alacak.

Şu an için ülkemizde yayın yapmayan HBO Max kanalı üzerinden yayınlanacak bölümü, Türkiye’de hangi platformun izleyicilerle buluşturacağı henüz bilinmiyor.

Özel bölüm hakkında yayınlanan fragman:

J.K. Rowling, Harry Potter Özel Bölümüne Katılmayacak

Herkesin merak ettiği bir diğer soru ise serinin yaratıcısı J.K. Rowling’in özel bölüme katılıp katılmayacağıydı. Yapılan son açıklamalara göre Rowling’in etkinliğe dahil edilmeyeceği resmi olarak belli oldu.

Sebebi olarak ise ünlü yazarın geçen dönemlerde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar sonrasında aldığı transfobi eleştirileri gösteriliyor. Yazar, yaşanan olaylardan sonra Büyücülük Dünyası’nın oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Eddie Redmayne tarafından da eleştirilmişti.

HBO Max daha önce meşhur sit-com dizisi Friends için de bir Reunion bölümü tasarlamış ve yıldız isimleri 17 yıl sonra bir araya getirmişti.

Ayrıca yine HBO Max’te yayınlanacak bir Harry Potter dizisi söylentileri de ardı arkası kesilmeden konuşulmaya devam ediyor. Şimdilik hayranların elinde olan tek bilet ise 1 Ocak 2022’de yayınlanacak olan Return to Hogwarts bölümü.

Siz de bu özel etkinlik için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: The Guardian

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir