Sevgili Bill Weasley’miz Setteki Korkunç Geçen İlk Gününü Anlattı

Özellikle son iki filmde Harry Potter serisine yeni katılan bir oyuncu olmanın ne kadar korkunç olabileceğini tahmin edebiliyoruz. Düşünsenize, yıllardır birlikte çalışan ve birlikte büyümüş bir ekip var ve sizin o setteki ilk gününüz! Bill Weasley rolüyle tanıdığımız Domhnall Gleeson o zor günleri anlatıyor!

Leaky Cauldron‘ın haberine göre Domhnall Gleeson (Bill Weasley) sette hissettiği baskı üzerine konuştu ve bu sırada pek çoğunun bildiğimiz ve sevdiğimiz karakterlerin arkasındaki oyuncularla ilişkilendiremeyeceği anlaşılabilir bir hassasiyet sergiledi. Ex Maching, Brooklyn ve Star Wars gibi filmlerde oynayan Domhnall Gleeson (Aynı zamanda Deli-Göz Moody rolüyle tanıdığımız Brendan Gleeson’ın da oğlu) artık son derece aranan bir aktör hâline geldi. Yani en büyük Weasley kardeşi olmanın baskısını hissettiği günlerin üzerinden çok sular geçti. Ancak sevgili Bill’in hâlâ seriye dair söyleyecek sözleri vardı!

Harry Potter’daki ilk gününü şöyle anlattı:

Harry Potter hayranıydım ama Ölüm Yadigârları setindeki ilk günümde çok kötü bir gün geçirdim, korkunç bir gündü. Sette 300 kişi vardı, aklımı oynatıyordum, İngiliz yerine Avustralya aksanıyla konuştum, bir nevi paniklemiştim, anlarsınız ya, işini yıllarca izlediğim ve sevdiğim bu muhteşem insanlarla tanışmıştım, baskı beni ele geçirmişti. İlk gün bununla çok iyi başa çıkamadım, ama ondan sonra daha iyiye gittim ve gelecekte de benzer bir baskının altında olacağımı ama bunun beni ele geçirmesine izin vermeyeceğimi anladım.”

Oradan sonra daha da iyiye gittiğine ve Gleeson’ı oyunculuktan vazgeçmediğine memnunuz. Gleeson’ın, kadrosunda Tom Cruise’un da bulunduğu en yeni filmi American Made 29 Eylül’de sinemalara geliyor. Gleeson ayrıca 13 Ekim’de vizyona girecek Goodbye Christopher Robin filminde de rol alacak (Ve hatta bu film hakkındaki son haberler için buraya tıklayabilirsiniz!). Umarız bu filmler ülkemize gelir ve biz de yetenekli oyuncuyu beyaz perdede görme şansı yakalarız!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir