Yeni Harry Potter Yapımları HBO Max ile Gelebilir

yeni harry potter yapımları hbo max

Yeni Harry Potter yapımları milyonlarca hayranın beklediği bir mesele. Peki Fantastik Canavarlar evreninin sönük gişe başarısının ardından, Büyücülük Dünyası rotasını nasıl bir yola kıracak? İddialara göre Warner Bros.’un yeni CEO’su David Zaslav’ın aklında birçok yeni Potter yapımı var. Bu içerikler için yayın mecrası tercihi ise HBO Max’ten yana olacak gibi görünüyor.

Son Harry Potter filmi Ölüm Yadigârları: Bölüm 2’nin üzerinden 11 yıl geçti. Potter’ın maceralarından öncesini konu alan Fantastik Canavarlar ise şimdilerde üçüncü film Dumbledore’un Sırları ile izleyicinin karşısında. Ancak birçok hayrana göre büyü dünyasındaki bu yeni alan, pek de ziyaret edilmek istenen bir dönemi kapsamıyor.

Potterheadler özlenen Harry Potter’ı tekrar görmek istiyor. En azından bir Çapulcular dönemi ya da Hogwarts kurucuları, hayranların gönlünde yatan temalardan bazıları. Öte yandan serinin yaratıcısı J.K. Rowling ise Lanetli Çocuk oyununun ardından ortaya yeni bir Büyücülük Dünyası kitabı koyabilmiş değil.

Yeni Harry Potter Yapımları Yolda

Serinin uyarlama haklarını elinde bulunduran Warner Bros.’taki değişim, filmlere ve olası dizilere dair Harry Potter’ı yeni bir dönemece sokabilir. Warner Bros. ile Discovery’nin birleşmesiyle ortaya çıkan yeni şirketin CEO’su David Zaslav oldu. Zaslav, WB bünyesindeki birçok markayı şimdiden yeniden şekillendirmeye başladı. Örneğin Marvel Sinematik Evreni’nin gerisinde kalan DC Comics uyarlamaları için yeni yollar çiziliyor.

İş Büyücülük Dünyası’na gelince de rota değişikliği gayet olası görünüyor. Wizarding World yapımlarının HBO Max ile geliştirilebileceği zaten gündemdeydi.

yeni harry potter yapımları hbo max wb

Wall Street Journal’ın konu hakkında bilgisi olan kaynaklara dayandırdığı haberde, Zaslav’ın HBO Max için yeni Harry Potter içeriği aradığı öne sürüldü.

Serinin 20. yılına özel hazırlanan Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts bu yılın başında HBO Max üzerinden izleyicilerle buluştu.

Warner Bros. CEO’su Daha Fazla Harry Potter İçeriği İstiyor – Rowling ile Toplantı Hazırlığı

Fakat Warner Bros.’un, dijital yayın platformundaki Harry Potter planları bununla sınırlı olmadığı düşünülüyor. Wall Street Journal, CEO Zaslav’ın HBO Max için “Harry Potter’la ilgili yeni içerikler yapmak istediğini” bildirdi.

Kaynaklar bununla birlikte Zaslav’ın, ilerleyen haftalarda kitapların yazarı J.K. Rowling’le görüşmeyi planladığını söyledi.

Geçen ay vizyona giren Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmi dünya çapında 379 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Siz bu iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz? Serinin geleceği dijital platformlarda olabilir mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: The Independent

⁠⁠⁠Evapsie!
4 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir