Warner Bros. CEO’su Daha Fazla Harry Potter İçeriği Üretmek İstediklerini Açıkladı

warner bros. yeni harry potter içerikleri

Warner Bros. CEO’su Ann Sarnoff, HBO Max için daha fazla orijinal Harry Potter içeriği geliştirmeyi istediklerini ve bundan hoşnut olacaklarını açıkladı.

Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin 20. yıl dönümü özelinde, hayranlar heyecanla 1 Ocak 2022’de HBO Max üzerinden yayınlanacak olan Return To Hogwarts etkinliğini bekliyorlar. Harry Potter Reuinon olarak da adlandırılan yapım, 8 filmde yer alan birçok oyuncuyu yeniden hayranlarla buluşturacak. Hayranlar bir yandan Return to Hogwarts etkinliğini beklerken kısa bir süre önce Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası olan Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’un ilk fragmanı da paylaşıldı. Mads Mikkelsen’in yeni Grindelwald olarak karşımıza çıkacağı macera, 15 Nisan 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Önce sinemalara gelecek yapım, ardından HBO Max üzerinden dijital ortamda da sunulacak. Ülkemizde HBO Max henüz yer almadığı için filmler Netflix üzerinden gösteriliyor.

Warner Bros. Yeni Harry Potter İçerikleri Üretmeye Başlamış Olabilir

Harry Potter Return to Hogwarts

Ancak belli ki Warner Bros.’un planları bunun çok daha ötesinde. The Hollywood Reporter’da yayınlanan bir habere göre, Bloomberg tarafından düzenlenen yakın tarihli bir konferansta Warner Bros. CEO’su Ann Sarnoff, daha fazla “orijinal Harry Potter serisi” geliştirmeyi istediklerini ve bundan oldukça hoşnut olacaklarını açıkladı. Gelecekteki herhangi bir projenin “Büyücülük Dünyasının değerlerine ve Harry Potter’ın kim olduğuna” uygun olması gerektiğini de sözlerine ekledi. Sarnoff’un tam açıklaması şu şekilde:

“Daha fazla orijinal Harry Potter serileri geliştirmeyi çok isteriz. Bunun için J.K. Rowling ve ekibiyle düzenli olarak konuşuyoruz. Her ne yaparsak yapalım kurallara, Büyücülük Dünyası’nın değerlerine ve Harry’nin kim olduğuna sadık kalarak ilerlemeliyiz.”

Harry Potter ve Lanetli Çocuk Oyuncuları

Hayranların hatırlayacağı üzere bu yılın başlarında bir Harry Potter dizisinin “erken geliştirme aşamasında” olduğu bildirilmişti. Ön hazırlık aşamasında olduğu belirtilen dizinin, yedi kitaplık seriye dayanacağı iddia edilse de ne HBO Max ne de Warner Bros. bu haberi doğrulamıştı. Ancak Sarnoff’un son açıklamaları, projenin gerçekten var olduğunu da doğruluyor gibi gözüküyor. Esasında bir tiyatro oyunu olan ve 2016’dan bu yana süregelen Lanetli Çocuk’un da beyaz perde uyarlamasının bir şekilde geleceği tahmin ediliyor. Fakat bunun için öncelikle Fantastik Canavarlar serisinin tamamlanması gerekiyor.

Peki ya sizler bir HBO Max üzerinden yayınlanacak Büyücülük Dünyası içeriğinin ne hakkında olmasını istersiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Screen Rant

3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir