Eddie Redmayne, Fantastik Canavarlar 3 Çekimlerinde Kış Günü Yüzmek Zorunda Kaldı

eddie redmayne fantastik canavarlar 3

Eddie Redmayne, katıldığı bir sohbet programında Fantastik Canavarlar 3 çekimleri sırasında yaşadığı zorlu bir anı aktarıyor. Covid-19 ertelemeleri nedeniyle bozulan prodüksiyon programı, Redmayne’i kış günü denize girmek zorunda bırakmış!

“Fantastik Canavarlar” filmlerinin yıldızı Eddie Redmayne, Harry Potter kitaplarından on yıllar önceki dönemde geçen ve bir dizi macerasını sırtlandığı büyücü ve Büyüzoolog Newt Scamander rolünde karşımıza çıkıyor.

Amazon Studios tarafından sunulan Variety’nin “Actors on Actors” röportajında Jamie Dornan yakın arkadaşı olan Eddie Redmayne ile sohbet ediyor. Konu, ikilinin İstanbul’a yaptıkları bir seyahatte, Redmayne’in Newt rolü için kadroya girdiği haberi geldiğinde yaptıkları kutlamalardan bahsetmeleri ile açılıyor.

İki aktör, diğer konuların yanı sıra en son canlandırdıkları rolleri de tartışıyor. John Patrick Shanley’nin yönettiği “Wild Mountain Thyme” adlı romantik masalda, Dornan, komşusuna karşı olan hislerini anlamlandırmaya çalışan bir İrlandalıyı canlandırıyor.

Aaron Sorkin tarafından yazılıp yönetilen, “The Trial of the Chicago 7” isimli yapımda da Redmayne, 1968 Demokratik Milli Kongre’yi protesto ettiğinden federal suçlamalarla karşı karşıya kalan savaş karşıtı aktivist Tom Hayden’i canlandırıyor.

Eddie Redmayne, Fantastik Canavarlar 3 Çekimlerinde Yaşadığı Zorlu Anı Aktarıyor

Redmayne, şu aralar da pek de kolay bir yapım olmayan “Fantastik Canavarlar 3”ün çekimlerinde çalışıyor. Warner Bros. oldukça ilgi çekeceği düşünülen bu yapımın yaz çekimlerini Koronavirüs önlemleri ve ayrıca karanlık büyücü Gellert Grindelwald rolünü oynayacak aktörün değiştirilmesi nedeniyle ertelenmişti. Bu rolü daha önceki filmlerde Johhny Depp canlandırmaktaydı. Ancak kendisi hakkındaki taciz suçlamaları sonrasında stüdyo yapımdan istifa etmesini talep etmişti. Yeni filmde ise Grindelwald rolünü Mads Mikkelsen oynuyor.

fantastik canavarlar 3 Johnny Depp

Dornan, Redmayne’e, “Fantastik Canavarlar’ın üçüncü yapımından neler bekleyebiliriz?” diye soruyor.

Redmayne’in yanıtı ise şu şekilde:

“Watford, Leavesden (İngiltere)’de bazı gece çekimlerim olacağını düşünüyorum, ancak bunun dışında herhangi bir şey söyleyemem. Bu çekimlerin yaz ayında suda yapılması gerekiyordu,” diyor Redmayne. “Ancak belli ki, karantinalar nedeniyle ve tabii filmin de yayın tarihi geldiğinden; bu sahneleri aralık ayının başlarında çekmemiz gerekti. Sonra bir anda kendini İngiliz kışında, soğuk sularda yüzerken bulabiliyorsun.”

Biraz duraklayan Redmayne şöyle ekliyor:

“Konusu hakkında ne söyleyebilirim? Gerçekten pek fazla şey söyleyemem, dostum. Yani, akşam yemeğe gelirsen, söylerim. Bunun dışında söyleyemem, çünkü bu imzaladığım gizlilik sözleşmesinin ta kendisi olur.”

Redmayne ve Dornan arasındaki diyaloğun devamını izlemek için buraya tıklayabilir ve konuşmanın tamamına ulaşabilirsiniz.

Konu hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Variety

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir