Fantastik Canavarlar 3’ün Çekim Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi

Fantastik Canavarar 3 Çekim Tarihi

Fantastik Canavarlar 3’ün Şubat 2020’de başlaması planlanan çekimleri bir kez daha ertelendi. Yeni ve kesinleşen habere göre çekimler 2020’nin ilkbahar aylarında başlayacak.

Fantastik Canavarlar serisinin arap saçına dönen üçüncü filmiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde de yaptığımız bir haberde, filmin çekim tarihinin belli olduğunu yazmıştık. LeakyCon etkinliğinde konuşan Dan Fogler (Jacob Kowalski), üçüncü filminin çekimlerinin başlangıç tarihinin Şubat 2020 olduğunu duyurmuştu. Anlaşılan o ki bu tarih bir kez daha aksadı.

Deadline sitesinin verdiği bilgilere göre filmin çekimleri 2020 yılının bahar aylarına ertelenmiş durumda. Harry Potter efsanesinin yazarı ve aynı zamanda filmlerin senaristi olan J.K. Rowling, ikinci film için gelen eleştiriler doğrultusunda üçüncü filmin senaryosunu sil baştan kaleme almaya başlamıştı. Haliyle aslında bu yılın ortalarında başlaması planlanan çekimler de ertelenmiş ve filmin 2020’deki çıkış tarihi de bir yıl ileriye atılmıştı.

Fantastik Canavarlar 3 Brezilya’da Geçecek, Castelobruxo’ya Hazır Olun!

fantastik canavarlar 2 film gorseli

Ayrıca yeni film, daha önce sizlerle paylaştığımız gibi ünlü Brezilya şehri Rio de Janeiro’da çekilecek. İlk filmin çekimleri New York’ta, ikinci filmin de çekimleri büyük oranda Paris’te gerçekleştirilmişti.

Bu noktada, yeni filmde J.K. Rowling‘in macerayı Brezilya’ya sürükleyerek daha önce okurlarla paylaştığı Brezilya’daki büyücülük okulu Castelobruxo‘u da göstermeyi hedeflediğine dair teoriler şimdiden paylaşılmaya başladı bile. Castelobruxo okulu hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenmeniz mümkün.

Yeni filmde ayrıca, ikinci filmde de çok az görülen bir karakter yer alacak. Komedyen ve oyuncu kimliğiyle tanıdığımız Jessica Williams, Ilvermorny Cadılık Okulu ve Büyücülük Okulu’nun profesörlerinden biri olan Profesör Eulalie “Lally” Hicks’i canlandıracak. Grindelwald’ın yanında yer alacağı söylenen Williams’ın oldukça önemli bir role sahip olacağı da gelen söylentiler arasında.

Üçüncü filmin şimdilik nasıl bir senaryoyla ilerleyeceği henüz bilinmiyor. Özellikle ikinci filmin aldığı eleştirilerle birlikte aslında hazır olan senaryonun değiştiğini göz önünde bulundurursak, J.K. Rowling’in radikal değişiklikler yapmış olması ihtimali oldukça yüksek. Grindelwald karakteri üzerinden aynı yoğunlukta devam edip etmeyeceğini ya da karakterleri yeni filmde ne şekilde kullanacağını da çekimlerle birlikte gelen haberler sonrası hep birlikte göreceğiz.

Henüz tam adı belli olmayan Fantastik Canavarlar 3’ü, başka bir erteleme kararı olmazsa 12 Kasım 2021 tarihinde izleme fırsatına erişeceğiz.

Kit Harington, Favori Harry Potter Karakterini Açıkladı

Forumdan Cevaplar!