Fantastik Canavarlar 3’te Aberforth Dumbledore’u Richard Coyle Canlandıracak

Fantastik Canavarlar 3: Richard Coyle, Aberforth Dumbledore

Fantastik Canavarlar 3 filminde Albus Dumbledore’un kardeşi Aberforth Dumbledore rolü belli oldu. Wizarding World’ün yeni yapımında son olarak Netflix’in Chilling Adventures of Sabrina dizisinde görev alan Richard Coyle, Aberforth için karşımıza çıkacak.

Harry Potter film serisinden öncesini konu alan, Newt Scamander ve arkadaşlarının maceralarını işleyen Fantastik Canavarlar’dan yeni haberler var. Prodüksiyon süreci öncelikle senaryo krizi nedeniyle ardından da Koronavirüs pandemisi yüzünden ciddi aksamalara maruz kalan Fantastik Canavarlar 3’te çekimler sürüyor.

Aslında Richard Coyle isminin ekibe dahil olduğu ocak ayından beri biliniyordu. Hangi rolde olabileceği de çeşitli tahminler eşliğinde konuşulmuştu. Ancak sonunda resmileşti ve Aberforth Dumbledore karakteri Coyle’un oldu.

Richard Coyle, Fantastik Canavarlar 3’te Aberforth Dumbledore Karakterini Canlandıracak

49 yaşındaki İngiliz aktör Richard Coyle, daha önce Prince of Persia: The Sands of Time, Coupling, Grabbers, The Libertine ve Chilling Adventures of Sabrina gibi yapımlarda görev almıştı. Netflix dizisinde Father Blackwood’u canlandıran aktörün son projesi ise Fantastic Beasts 3 oldu.

Aberforth Ciaran Hinds

Ünlü aktör, yaklaşık beş aydır rolünü paylaşmamak üzere bir gizlilik anlaşması imzalamış durumdaydı. Fakat canlandıracağı karakter için pala bıyık ve sakal bıraktığını belirterek rolünü doğrulamış oldu.

Daha önce Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2’de, Aberforth karakterini Ciaran Hinds canlandırmıştı. Ancak Fantastik Canavarlar 3 filminin, Ölüm Yadigârları’ndan yıllar önce geçeceğini hatırlatmakta fayda var.

Fantastik Canavarlar 3 Filminin Bir Kısmı Almanya’da Geçecek

Yeni Fantastik Canavarlar filminin bir kısmının Brezilya’da geçeceğini biliyorduk. Ortaya çıkan son bilgiler ise maceranın bir kısmının da Almanya’da geçeceği yönünde. Özellikle 2. film Grindelwald’ın Suçları’nın finali, zaten 2. Dünya Savaşı yıllarını işaret ediyordu. Büyücülük Dünyası’nı da değiştirecek bu savaşa şahit olabileceğimiz en uygun konumun da Almanya olduğu bir gerçek. Bu durumda hikâyenin ne noktada Güney Amerika’ya kırılacağı da merak konusu.

Richard Coyle

Yapımın oyuncu kadrosunda Eddie Redmayne’e eşlik eden isimler şu şekilde: Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Mads Mikkelsen ve  Jude Law. Yönetmen koltuğunda David Heyman ve senarist koltuğunda ise J.K Rowling oturuyor.

Fantastik Canavarlar 3 filmi başka bir erteleme almazsa 15 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girecek.

Siz bu oyuncu tercihini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Illuminerdi

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir