Mads Mikkelsen, Johnny Depp ile Grindelwald Rolü Hakkında Konuşmak İstiyordu

Mads Mikkelsen, Johnny Depp Grindelwald

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3 filminde canlandıracağı Gellert Grindelwald rolü hakkında Johnny Depp ile konuşmak istediğini söyledi. Ancak oyuncuyu pek iyi tanımadığından bunu yapamadığını belirtti.

Hayranlar heyecanla Fantastic Beasts 3 filminin gelmesini bekliyorlar. Gerek Koronavirüs, gerek senaryo değişikliği, gerekse oyuncular nedeniyle defalarca ertelenen çekimler nihayet yapılıyor. Fakat bu süreçte muhtemelen hayranları en çok üzen konulardan biri, Gellert Grindelwald rolünü canlandıran Johnny Depp’in ekipten ayrılması oldu. Filmin yapımcı stüdyosu olan Warner Bros., Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ile olan mahkemesi yüzünden filmi geciktirmiş, en sonunda da bir davayı kaybetmesi nedeniyle filmden ayrılmasını istemişti.

Söz konusu ayrılık için hayranlar seslerini yükseltse de, ne yazık ki geri adım atılmadı. Dolayısıyla bir sonraki filmin yeni Grindelwald’ı için arayışlar başladı. Hannibal dizisindeki rolüyle akıllara kazınan Mads Mikkelsen’in karakteri canlandıracak isim olduğu iddiaları ortaya atıldı. İlk başta bu bilgi bizzat oyuncu tarafından söylenti olarak lanse edilse de, kısa süre sonra bilgi resmileşti. Mads Mikkelsen, Büyücülük Dünyası evreninin yeni Gellert Grindelwald’ı oldu.

Şimdi de oyuncunun verdiği bir röportaj sonrasında, aslında rolü aldıktan hemen sonra bir önceki sahibi olan Johnny Depp ile konuşmak istediği ortaya çıktı. The Times gazetesine bir röportaj veren Mikkelsen, Depp’in ekip dışı bırakılmasının adil olup olmadığı konusunda emin olmadığını ancak rol hakkında kendisiyle konuşmak istediğini belirtti. Çekimler başlamadan önce böyle bir dilekte bulunsa da, oyuncuyu pek yakından tanımadığı için bu tarz bir muhabbet içine giremediğini de sözlerine ekledi.

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3 Gellert Grindelwald Johnny Depp

“Mads Mikkelsen: Fantastik Canavarlar 3 filminde farklı bir Grindelwald tasviri olacak”

Mads Mikkelsen ayrıca bu tarz tartışmaların her zaman olabileceğini ve bazen sorunların çözüm şeklinin böyle bir yol ile olduğunu da sözlerine ekledi.

“Sonuçta beni aradılar, belli ki aceleleri vardı. Ben de senaryoyu sevdim ve evet dedim. Birçok insan için bu tür konuların tartışmalı süreçler olduğunu biliyorum. Fakat bazen işlerin böyle olması icap eder. Johnny’nin yaptığını kopyalamak istemedim. Fırsatım olsaydı onunla bu konuyu konuşmayı isterdim ama onu bu anlamda tanımıyorum. Bence o usta bir aktör, bu yüzden onu kopyalamak bir intihar olurdu. Kesinlikle bana ait bir şey bulmalıydım ve aynı zamanda onun yaptıklarına köprü görevi görmeliydim. Benim görüşüm farklı ve görünüşüm de biraz farklı. Yine de son halinin nasıl olacağını hayranların öğrenmesi için filmin vizyona girmesini beklemeleri gerekecek.”

Görüldüğü üzere oyununun konuya yaklaşımı bu şekilde. Ne olursa olsun yeni Grindelwald tasvirini görmek için 15 Temmuz 2022 tarihini beklememiz gerekecek.

Peki ya siz Mads Mikkelsen’in bu tutumu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir