Harry Potter ve Lanetli Çocuk Filmi HBO Max ile Geliyor Olabilir!

Harry Potter ve Lanetli Çocuk Filmi HBO Max

Warner Media başkanı, HBO Max için Harry Potter ve Lanetli Çocuk filmi dahil olmak üzere birçok yeni dizi ve film projesinin yolda olduğuna dair bazı ipuçları paylaştı.

Hayranların hatırlayacağı üzere ocak ayının sonlarına doğru harika bir haber almış ve yeni Harry Potter dizisinin yolda olduğunu duyurmuştuk. Hatta bu heyecanla sizlere olası dizi konuları hakkında güzel bir liste hazırlamıştık. Ancak pek tabii projeler erken geliştirilme aşamasında olduğu için Warner Bros. ve HBO Max yetkilileri hızlıca yalanlamış ve böyle bir şeyin olmadığı konusunda ısrar etmişlerdi. Ancak Warner Media CEO’su Jason Kilar’ın katıldığı bir konferansta söyledikleri ile aslında projenin hâlâ geçerliliğini koruduğu anlaşılıyor. Üstelik tahmin ettiğimizden çok daha fazlası geliyor olabilir!

WarnerMedia CEO’su Jason Kilar, stüdyonun tam olarak ne planladığını belirtmeden daha fazla Harry Potter projesi için potansiyel olduğunu söyledi.

THR’ye göre Kilar, bir yatırımcı konferansında Harry Potter’dan bahsetti ve serinin daha fazlası için her zaman bir “potansiyel” olduğunu söyledi. Ayrıca J.K. Rowling gelecekteki projelerinde kendileriyle ortak oldukları için “müteşekkir” olduğunu söyledi. Mevcut Fantastik Canavarlar filmlerinin ötesinde şeyler hakkında konuştuğu açık olsa da, herhangi bir fikirden veya projeden adından bahsetmiyor. Yorumlarının tamamını aşağıda okuyabilirsiniz:

Harry Potter ve Lanetli Çocuk Filmi ile Büyüyen Oyuncuları Yaşlı Hallerinde İzleyebiliriz

Harry Potter ve Lanetli Çocuk Oyuncuları

“En sevilen serilerden biri olan Harry Potter adında küçük bir şey var. Ve J.K. Rowling ile ortaklık yapabildiğimiz için çok müteşekkiriz. Bu yüzden büyücülük dünyasında daha fazla eğlence ve potansiyel olduğunu iddia ediyorum.”

Kesin olarak bilinmesi imkansız olsa da Kilar’ın yorumları, daha önce bahsedilen dizilerden ziyade film projelerine atıfta bulunuyor olabilir. Son ana Harry Potter filmi bu yıl on yıl önce yayınlandı ve yıldızlar karakterlerin yetişkin versiyonlarına doğru yaşlanmaya başlıyor. Örneğin Tom Felton 2019’da orijinal oyuncu kadrosunun yeni bir film için geri dönmek istediğini söylemişti. Hayranlar da muhtemelen bu oyuncularla tekrar çalışmak isteyebilir. Şu anki iddialar, tiyatro oyunu olarak devam eden Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un bir film olacağı yönünde.

Peki ya siz yeni Harry Potter dizi ve filmlerine ne dersiniz? Yorumlarınızla bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

⁠⁠⁠Evapsie!
21 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir