Johnny Depp, Fantastik Canavarlar’a Geri mi Dönüyor? Mads Mikkelsen’den Ses Getiren Açıklama

Mads Mikkelsen: Johnny Depp, Fantastik Canavarlar serisine Geri Dönebilir

Johnny Depp, Fantastik Canavarlar serisine geri dönebilir. Dumbledore’un Sırları’nda Depp yerine Grindelwald karakterini canlandıran Mads Mikkelsen, heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Johnny Depp, Fantastik Canavarlar serisine Gellert Grindelwald rolüyle geri dönebilir. Vizyona giren son filmde Depp’in yerine karakteri canlandıran Mads Mikkelsen, son verdiği bir röportajda serinin ve karakterin geleceğinden bahsetti.

Mads Mikkelsen, birçok sinema filmi ve dizide rol alsa da en çok başrolünde bulunduğu Hannibal dizisi ile tanınıyor. Oyunculuğu ile her defasında adından söz ettirmeyi başaran Mikkelsen, gerçek hayattaki kişiliğiyle de oldukça sevilen bir isim. Kendisi, son olarak Warner Bros. tarafından işine son verilen Johnny Depp yerine Fantastik Canavarlar’ın üçüncü filmi olan The Secrets of Dumbledore’da (Dumbledore’un Sırları), karanlık büyücü Gellert Grindelwald’a hayat vermişti.

Johnny Depp gellert grindelwald mads mikkelsen

Geçen nisan ayının başında ülkemizde gösterime giren (bazı ülkelerde bir hafta daha erken şekilde vizyona girmişti) Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları, ne yazık ki her anlamda hayal kırıklığı yaratan bir sonuçla karşılaştı. Hem beklenen gişe hasılatına ulaşamadı hem de gerek Potterhead’ler, gerekse sinema eleştirmenleri tarafından tabiri caizse yerden yere vuruldu. Tüm bu hengamenin arasında Mads Mikkelsen’in Grindelwald’a getirdiği yeni bakış açısı yine de takdirle karşılandı.

Johnny Depp Fantastik Canavarlar 4 Filminde Grindelwald Karakterini Tekrar Oynayabilir

Mikkelsen’in oyunculuğu her ne kadar olumlu övgüler alsa da, hayranlar yine de ikiye bölündü. Bir grup izleyici Depp’in karikatürist görünümüne karşı böyle gerçekçi bir kişiliğin olmasını daha çok sevdi. Bir kısım oyuncunun gözü ise yine de Depp’i aradı. Her ne olursa olsun, film gişeden bir kez daha beklediğini bulamadı. Şimdi merak edilen şey, daha en başında söylendiği gibi kalan iki film için de onay gelecek mi yoksa Fantastik Canavarlar macerası bu üçüncü filmle sonlanacak mı?

Fantastik Canavarlar 3 Mads Mikkelsen Grindelwald

Tüm bu tartışmaların arasında Deadline’a konuşan Mads Mikkelsen, olası bir devam filminde Johnny Depp’in bir kez daha Gellert Grindelwald rolüne bürünebileceğini ve bundan mutluluk duyacağını ifade etti. Depp’in oyunculuğuna hayran olduğunu ifade eden Mikkelsen, şunları söyledi:

“Grindelwald rolünü almak oldukça korkutucuydu. Fakat şimdi rota değişti ve Depp davayı kazandı, bakalım geri dönecek mi? Belki. Johnny’nin büyük bir hayranıyım. Bence o harika bir aktör ve harika bir iş çıkardı. Onu kopyalayabilmemin hiçbir yolu yoktu, çünkü o kadar fazla kendisiydi ki. Bu bir intihar olurdu. Bu yüzden başka bir şey bulmalıydık, benim olan bir şey ve onunla benim aramda bir köprü kurmamız gerekiyordu. Yani, evet, korkutucuydu. Hayranları çok ama çok tatlıydı ama aynı zamanda çok inatçıydılar. Onlarla çok fazla etkileşime girmedim ama kalplerinin neden kırıldığını anlayabiliyordum.”

Johnny Depp sizce kovulmuşken seriye yine de geri dönemli mi? Mikkelsen’in performansını nasıl bulmuştunuz? Tüm fikirlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşayabilirsiniz!

Kaynak: Kayıp Rıhtım

⁠⁠⁠Evapsie!
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir