Beklenen Fantastik Canavarlar Filmi Dumbledore’un Sırları’nın Final Fragmanı Yayınlandı

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları Final Fragmanı

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filminin final fragmanı yayınlandı. Warner Bros., sihrin dönmesine birkaç gün kala, yeni Büyücülük Dünyası filminin üçüncü ve son fragmanını paylaştı.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları final fragmanı paylaşıldı. Defalarca erteleme sonrasında uzun bir süredir çıkışı beklenen serinin üçüncü macerası Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore nihayet vizyona girmeye hazır. İngiltere dahil olmak üzere bazı ülkelerde 8 Nisan’da gösterime giren yapım, Türkiye dahil olmak üzere birçok farklı ülkede 15 Nisan 2022 Cuma günü çıkacak. Böylece, serinin bir önceki filmi olan Grindelwald’ın Suçları sonrasında yeni macera da tam 3 buçuk yıllık bir aranın ardından izleyici ile buluşmuş olacak.

İkinci filme gelen eleştiriler sonrası J.K. Rowling’in senaryoyu sil baştan ele alması, kendisine yardımcı olmak adına Harry Potter film serisinin senaristi olan Steve Kloves’un da senaryo ekibine dahil olması ile film ilk ertelemesini almıştı. Sonrasında oyuncuların takvimlerinde yaşanan değişiklikler, Koronavirüs pandemisinin patlak vermesi ve tüm çekim sürecinin iptal edilmesi, Johnny Depp’in eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle Warner Bros. tarafından seriden uzaklaştırılması derken Dumbledore’un Sırları defalarca erteleme aldı.

Son olarak 28 Şubat’ta yayımlanan ikinci fragmanla birlikte filmle ilgili sadece TV spotu ve kısa kesitler gibi videolar paylaşılıyordu. Filmin yurt dışında vizyona girmesi ile yeni bir fragman da beklenmiyordu. Ancak Warner Bros., bir sürpriz yaparak 2 dakika uzunluğunda ve filmden yepyeni görüntülerin yer aldığı bir fragman paylaştı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Final Fragmanı | İZLE

Özellikle filmin asıl başrol ismi olan ve Eddie Redmayne tarafından canlandırılan Newt Scamander’ın diğer fragmanlara göre filmde daha baskın bir yapıda olacağını gösteren yeni fragman, Dumbledore ve Grindelwald arasında yaşanan çekişmeye de daha çok odaklanıyor. Bunun sonucunun ne olacağını ise birkaç gün sonra hep birlikte izleyeceğiz.

Filmde Eddie Redmayne dışında Jude Law, Katherine Waterson, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams ve Richard Coyle gibi isimlerin yer aldığı yapımda Johnny Depp yerine Gellert Grindelwald karakterini canlandıran isim ise Mads Mikkelsen oluyor.

Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası olan Dumbledore’un Sırları filminin yayınlanan son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorum ve teorilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir