Rupert Grint, Harry Potter Dizisi Hakkında Konuştu

rupert grint ron weasley harry potter dizisi

Ron Weasley karakterini canlandıran Rupert Grint, olası Harry Potter dizisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Oyuncu, karakteri hakkında korumacı olduğunu ve bu nedenle gelişmeleri merakla takip edeceğini söyledi.

Yeni Harry Potter dizisi dedikoduları başladığından beri Potterhead’ler heyecanla daha fazla açıklama bekliyorlar. Şu an için elimizde resmi bir açıklama olmasa da; The Hollywood Reporter yaptığı haber ile fitili ateşlemiş durumda. Dijital yayın devleri savaşları sonucunda kaçınılmaz olarak böyle bir haberin gelmesi bekleniyordu. Sadece basına belki biraz daha erken şekilde yansıtılmış oldu.

Şimdilik erken geliştirilme aşamasında olduğunu söylenen dizi ile alakalı elimizde çok az bilgi var. Yine de  buraya tıklayıp hazırlamış olduğumuz listemize göz atarak, muhtemel senaryolar hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hayranlar neler olacağı konusunda hâlâ resmi ağızlardan açıklama bekliyor. Ancak ondan önce Ron Weasley karakterini canlandıran Rupert Grint de Variety’ye bazı açıklamalarda bulundu. Kötü haber olarak ne yazık ki resmileşirse bile HBO Max dizisinde yer almayacağını; daha doğrusu böyle bir teklifin kendisine gelmesini beklemediğini itiraf etti.

Rupert Grint: “Yeni Harry Potter dizisi farklı arkadaş gruplarını anlatmalı”

rupert grint ron weasley harry potter dizisi

Oyuncu, orijinal Harry Potter serisinin devamının “tuhaf” olacağını düşündüğünü söyledi. Ayrıca Ron Weasley için çok “koruyucu” olduğunu da sözlerine ekledi. Grint’e göre dizinin Hogwarts odaklı olsa da, tamamen farklı bir arkadaş grubunu anlatacak olmasının çok daha ilgi çekici olduğunu belirtti.

“Devamlılık türünden bir şey olsaydı garip olurdu. Garip bir şekilde bu karaktere karşı oldukça korumacı hissediyorum. Sahne şovlarını (Harry Potter ve Lanetli Çocuk) gördüğümde bile çok garip hissettirdi. Ancak farklı bir arkadaş grubunu anlatacaksa, sanırım ilginç olurdu.”

Yaptığı açıklama ile Rupert Grint’in de gönlünde bir Çapulcular macerası yatıyor gibi gözüküyor. Ne dersiniz? Zaten HBO Max ve Warner Bros.’un asıl seriyi tehlikeye atmak yerine bu tarz öncül hikâyelere odaklanması daha doğru olacaktır.

Fantastik Canavarlar serisinde yaşanan talihsizlikler ve başarısızlık da göz önüne alındığında, yetkililerin seriyi ne şekilde devam ettireceği merakla konusu. Peki ya siz nasıl bir şey görmek istiyorsunuz? Rupert Grint’e katılıyor musunuz? Yorumlarda kendi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz!

Kaynak: Screen Rant

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!

Site Yorumları
14 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir