Daniel Radcliffe Tek Bir Sahne İçin Bütün Harry Potter Kariyerini Silip Attı!

swiss-army-man-daniel-radcliffe

Potter evreni hayran camiası olarak olası bir Harry Potter devam filminde kendisini görmeyi dört gözle beklerken Daniel Radcliffe Hogwarts‘taki bütün geçmişinden vazgeçebileceğini söyledi!

Daniel Radcliffe, The Guardian‘a verdiği röportajda oyunculuk kariyerindeki en gurur duyduğu anı açıkladı. Bizi yıkan kısım şu oldu ki bu an Hogwarts koridorlarında geçmiyor. Daniel Radcliffe

Eğer kariyerimdeki diğer bütün sahneleri çöpe atıp sadece bir sahneyi seçmem gerekseydi bu sahne kesinlikle Swiss Army Man (Çakı Gibi) filmindeki otobüs sahnesi olurdu. Oyunculuk kariyerimin en iyi 6 dakikasıydı.

diyerek bütün Harry Potter geçmişini çöpe atabileceğini söyledi.

swiss-army-man

Harry Potter‘ın sinemadaki ilk günlerinden beri göz bebeğimiz olan Daniel Radcliffe bizleri oldukça kırmış olsa da işte o bahsettiği filmin fragmanı:

Swiss Army Man‘in konusu ise kısaca şöyle:

Küçük ıssız bir adada tek başına olan Hank’ın evinde olmak için hala umudu vardır. Fakat bir gün kıyaya vuran bir ceset her şeyi değiştirir. Hank çok geçmeden ölümden kaçmak için son şansı olduğunun farkına varır. Silahlı yeni “arkadaş” ve tuhaf bir çanta, bu ikili ile Hank’ın hayallerindeki kadını yeniden getirmek için destansı bir maceraya atılar. Dan Kwan ve Daniel Scheinert’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Mary Elizabeth Winstead, Paul Dano, Daniel Radcliffe var.

Filmi beğenin ya da beğenmeyin ama bizce yakışmadı be Daniel, Büyü Dünyası’nın kalbini kırdın!

9 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir