J.K. Rowling, Tina, Queenie ve Jacob’ın Ilvermorny Binalarını Açıkladı!

Tina ve Queenie fc

J.K. Rowling, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla Fantastik Canavarlar‘da karşımıza çıkan Tina ve Queenie Goldstein’in hangi Ilvermorny binalarına gittiğini açıkladı. Ayrıca Jacob’ın da bir büyücü olsaydı hangi binaya seçileceğine dair yorumda bulundu!

Rowling Tina Goldstein‘ın Thunderbird‘e, Queenie Goldstein‘ın ise Pukwudgie binalarından olduğunu söyledi. Jacob Kowalski de bir büyücü olarak karşımıza çıksaydı, Wampus binasından olacakmış.

MACUSA başkanı Seraphina Picquery ise Horned Serpent‘e gitmiş. J.K. Rowling‘in kendi binasının Thunderbird olduğunu ise zaten biliyordunuz. Newt Scamander‘ın, eğer Amerikan büyü okulu Ilvermorny‘ye gitseydi hangi binada olacağına dair ise bir açıklama yapılmadı.

Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu‘nun binalarını ve özelliklerini kısaca hatırlayalım:

PUKWUDGIE (Queenie Goldstein)

Bu binaya James Steward tarafından aşırı bağımsız bir büyülü yaratık olan Pukwudgie’nin adı verilmiştir. Pukwudgie binasının bir büyücünün veya cadının kalbini temsil ettiği düşünülüyor. Pukwudgie’nin şifacıları desteklediği de söylentiler arasında.

WAMPUS (Jacob Kowalski)

Bu bina Webster Boot tarafından adlandırılmıştır ve Boot binaya en sevdiği büyülü yaratık olan pantere benzeyen Wampus’ın ismini vermiştir. Wampus hızlı, güçlü ve öldürülmesi neredeyse imkânsız olan büyülü bir yaratıktır. Wampus binasının bir büyücünün veya cadının vücudunu temsil ettiği sanılıyor. Ayrıca Wampus’ın savaşçıları desteklediği de söyleniyor.

HORNED SERPENT (Seraphina Picquery)

Isolt Sayre tarafından adlandırılan bu binaya alnında mücevher bulunan büyük boynuzlu nehir yılanının ismi verilmiştir. Horned Serpent (Boynuzlu Yılan) binasının bir büyücünün veya cadının aklını temsil ettiği ve bilge kimseleri desteklediği söylenir.

THUNDERBIRD (Tina Goldstein)

Bu binaya Chadwick Boot favori büyülü canavarı Thunderbird’ün ismini vermiştir. Thunderbird (Şimşekkuşu) uçtuğu zaman fırtınalar yaratabilen bir canavardır. Bu binanın bir büyücünün veya cadının ruhunu temsil ettiği ve maceraperestleri desteklediği söyleniyor.

Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu’nun J.K. Rowling tarafından kaleme alınmış tüm hikayesini okumak için buraya tıklayın!

Harry Potter Karakterleri Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu’na Gitselerdi?

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir