Harry Potter: Puzzles & Spells Oyunu Türkçe Dil Desteği ile Yayında!

Harry Potter: Puzzles & Spells

Hayranların uzun süredir merakla beklediği üçüncü Harry Potter mobil oyunu Harry Potter: Puzzles & Spells sonunda yayında! Üstelik Türkçe dil desteği ile!

Harry Potter: Hogwarts Mystery ve Wizards Unite oyunları sonrası heyecanla beklenen yeni oyun Puzzles & Spells, geçen mart duyurulmuştu. İki ay sonra gelen ilk fragmanıyla da Potterhead’ler Üç-Objeyi-Birleştir tarzındaki bu oyunun nasıl olacağını daha da merakla beklemeye başlamıştı. İşte Zynga ve Portkey Games çatısı altında hazırlanan oyun nihayet hem Android hem de iOS platformları için yayınlandı!

Harry Potter: Puzzles & Spells tüm oyuncuları tanıdık karakterler, sevilen fantastik canavarlar, büyülü nesneler ve keşfedilecek her türlü diğer büyüleyici sırlarla dolu yeni bir büyücülük dünyası macerasına davet ediyor.

Her ne kadar solo şekilde oynansa da, Kulüp Etkinlikleri özelliği sayesinde başkalarıyla işbirliği yapabilir, ipuçları paylaşabilir, hayran arkadaşlarınızla sohbet edebilir veya ödüller için yarışabilirsiniz.

Harry Potter: Puzzles & Spells

Bu tür bulmaca oyunları halihazırda fazlaca bulunmakta ve oynanmakta. Bu oyunda ise her seviye, Harry Potter hayranlarının çok iyi bildiği kendine özgü tuhaflıklar ve nüanslarla birlikte geliyor. Belirli bulmacaları çözmek için kullanabileceğiniz belirli büyüler ve XP’nizi yükseltmek, daha fazla büyü kazanmak ve yol boyunca daha zor bulmacaların üstesinden gelmek için yeteneklerinizi geliştirmek için farklı yollar olacak. (Örneğin yolunuza çıkan tüyleri, çok iyi bildiğiniz Wingardium Leviosa büyüsüyle temizleyebilirsiniz!)

Harry Potter: Puzzles & Spells Kulüplerinde Fantastik Canavarlar’ı da Görebilirsiniz!

Yine benzer oyunlarda olduğu gibi her seviyede işler biraz daha zorlaşıyor ve seviye atladıkça yeni yetenkler, yeni hayvanlar elde ediyorsunuz. Gerek arka plan müzikleri, gerekse filmlerden alıştığımız o ikonik karakterler ve mekânlar ile neler yapabileceğinizi görmek için sabırsızlanıyoruz!

Bizler de FantastikCanavarlar.com olarak birkaç gün önce çıkan oyunu bir süre deneyimleme fırsatı da bulduk. Bildiğiniz Candy Crush’ın Harry Potter materyalleriyle bezenmiş şekli gibi dursa da özellikle 32. bölüm sonrasında açılan Kulüp Etkinlikleri ile oyun bambaşka bir seviyeye taşınıyor. Üstelik oyunun tamamen Türkçe dil desteği sunduğunu da belirtelim.

Fantastik Canavarlar adıyla bir kulüp de açtık. Şu anlık boş, haliyle hepinizi bekleriz!

Harry Potter: Bulmaca ve Büyü Fantastik Canavarlar

Oyunu Harry Potter: Bulmaca ve Büyü adıyla Android cihazlara indirmek için buraya, iOS cihazlarına yüklemek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Sizler bu mobil oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Daha önce çıkan Hogwarts Mystery ve Wizards Unite oyunlarını oynadınız mı? Oynadıysanız nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz!

* * *

* Yeni Harry Potter Oyunu Hogwarts Legacy’den İlk Fragman!

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir