Daniel Radcliffe’den Alan Rickman ve “Game of Thrones”a Dair Çok Özel Açıklamalar

daniel-rickman

Imperium ve Swiss Army Man filmlerinin vizyona girmesinin ardından Daniel da bu iki filmi, Alan Rickman’la en sevdiği anısı ve Game of Thrones’a katılmayı isteyip istemediğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Gelin yeniden hatırlayalım!

Gerilim türündeki film Imperium’da Dan gizli bir göreve giden FBI ajanını canlandırıyor. Filmde, bombalı eylem planlayan beyaz üstüncü bir gruba sızan karakteri hakkında konuşan Daniel, gizli göreve gitmenin “korkunç bir yaşam biçimi” olduğunu ve böyle bir şeyi asla yapmayacağını belirtiyor. Diğer filmi Swiss Army Man’i ise oynadığı “en acayip, en güzel ve en tuhaf film” olarak nitelendiriyor.

harry-potter-cosmopolitan

Tabii ki nereye gitse Harry Potter hakkındaki sorular Dan’i takip etmeye devam ediyor. Artık Harry Potter’la işi bitti mi? Her şeyi geride mi bırakmak istiyor? Dan Independent’a şu açıklamalarda bulundu:

“İnsanların Harry Potter’ı unutmasını istemiyorum; bu yaptığım filmlerle gurur duyuyorum… İnsanlar beni uzunca bir süre tek rolde gördüğü için çeşitli filmlerde rol aldığımda hak ettiğimden fazla takdir topladığımı düşünüyorum.”

Metro’ya verdiği röportajda ise Dan, Alan Rickman’la en sevdiği anısından bahsetti:

“Alan’la geçirdiğim en iyi vakit Londra’da ‘Equus’ performansımdan sonraki geceydi. Alan ve Rima [Horton], Richard Griffiths (Vernon Enişte)ve Heather [Gibson]’la hep beraber dışarı çıktık. Bu durum artık garip geliyor çünkü bu iki adam da öldü.

Alan’dan her zaman gözüm korkmuştur. Sevdiğim ve bana karşı da hep açık olmuş bu adamdan yine de biraz korkardım. Ama işte onunla dışarı çıkmıştık ve onun eğlenceli, fazlaca alçakgönüllü ve savunmasız yanını görmüştüm. Bunu görmek güzeldi.

Alan’ın nasıl bir insan olduğunu gördüğüm bu anlarından konuşmak isterim çünkü herkes ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu biliyor. Bunu anlatmama gerek yok. Alan oynadığı korkutucu karakterden oldukça fazla eğlenceli biriydi.”

game-of-thrones-harry-potter

Digital Spy Dan’e hit dizi Game of Thrones’da oynamayı düşünüp düşünmediğini sordu. (Dizide daha önce birkaç Harry Potter oyuncusunu görmüştük, bazıları için buraya tıklayabilirsiniz) Dan uzun taahhüt gerektirebilecek dizi senaryolarına imza atmada tereddüt ettiğini söyledi fakat söz konusu Game of Thrones olursa fikri değişecek gibi:

“Çok isterim! Beni diziye alıp hemen öldürecek olsalar dahi. Bunu yapmak beni mutlu eder.”

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir