Fantastik Canavarlar’ın Basın Özel Gösterimindeydik! Nasıl Bulduk, Neler Yaşadık?

fc-ilk-yorumlar

Warner Bros. Türkiye‘nin davetiyle bu sabah Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmini henüz ülkemizde vizyona girmeden izleyip değerlendirme fırsatımız oldu!

2016’nın başından beri, sizlerle birlikte istisnasız en ufak detayını dahi kaçırmadan paylaştığımız film serüvenimizin ilk durağına sonunda ulaşmış olduk. Heyecan dolu geçen aylar sonunda yaşadığımız bu tecrübe, doğumunu beklediğimiz bebeği kanlı canlı karşımızda görmek gibiydi. Her anında yanında olduğumuz Newt Scamander ve arkadaşları, nihayetinde karşımızdaydı! Ve yapmamız gereken tek şey beyazperdeye kilitlenip filmi izlemek oldu. Bu, açık ara ekip olarak geçirdiğimiz en rahat, en keyifli ve tabii ki en gururlu günümüz oldu.

Öncelikle bizleri davet eden WarnerBros. Türkiye‘ye misafirperverliği için, konuklarımız Nilüfer Baş‘a ve Taha Şahin‘e keyifli sohbetleri için teşekkür ediyoruz. Bu özel günde Potter camiasından önemli isimleri bir arada görmek harika bir histi.

133 dakikalık filmi neredeyse tamamı dolu olan bir salonda, keyifle izledik. Potterhead’lerle aynı anda gülüp aynı anda heyecanla beyazperdeye kilitlenmeyeli gerçekten yıllar olmuştu. Bunun değerini ancak yaşayınca anlayabiliyorsunuz!

Filme gelecek olursak, ilk olarak gösterimden hemen sonra sıcağı sıcağına çektiğimiz kısa videoyla sizleri selamlayalım istedik.

Amatör bir heyecanla çektiğimiz bu video aslında ekip olarak filme bakış açımızı biraz da olsa özetliyor. Farklı kutuplarda gezinen yorumlarımızda GERÇEKTEN SEVMEKLE, beklentiyi fazla yükseltmemek arasında gidip gelirken hararetli anlar yaşadık. Mutlu ve umutluyuz!

Filme dair detaylı incelemelerimizi yarın gün içinde zaten okuyacaksınız. Ancak ilk etapta söyleyebileceğimiz en net ve herkesin onayladığı yorum şu oldu: “BU BÜYÜLÜ DÜNYAYI GERÇEKTEN ÖZLEMİŞİZ VE EVE DÖNMEK GİBİSİ YOK!”

Gösterimden hemen sonra çekilen Vloglar’la ve dahasıyla sizlerle olmaya devam edeceğiz.

Fantastik Canavarlar 18 Kasım‘da vizyona girecek. Sihrin yeni çağı için asalarınızı kaldırın!

GÜNCELLEME:

Fantastik Canavarlar’ı İzledik: Sürpriz Bilgilerden Arındırılmış Bir İlk Bakış

Fantastik Canavarlar’ı İzledik: Yeniden Eve Dönüş mü, Hayal Kırıklığı mı?

Fantastik Canavarları İzledik: Ne Bekliyorduk, Ne Bulduk?

⁠⁠⁠Evapsie!
6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir