Warwick Davis’in Star Wars Kariyeri Devam Ediyor!

warwick-davis-spotlight

Profesör Filius Flitwick ve Cincüce Griphook‘u canlandıran Warwick Davis geçtiğimiz yıllar boyunca üç farklı Star Wars uyarlamasında beş farklı karakteri canlandırdı.

Seriyi takip edenler için artık tanıdık bir yüz haline gelen Davis, bu yılın Aralık ayında Rogue One: A Star Wars Storyde adı Bistan olarak söylenen yeni bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak!

Warwick Davis‘in Rogue One‘da rol alacağı haberi, en tanınmış Star Wars karekterlerinden olan Darth Vader‘ın da bu filmde rol alacağı ve bu yeni filmin zaman dilimi olarak Star Wars serisinin A New Hope isimli bölümünden biraz öncesini anlatacağı bilgisinden hemen sonra geldi.

Star WarsReturn of the Jedi‘daki Wicket the Ewok rolüyle seride ilk kez görünüşünden (1983) ve serinin geçen yıl yayınlanan The Force Awakens isimli filmindeki Wollivan rolünden dolayı serinin hayranları Warwick Davis‘i tekrar görecekleri için heyecanla yeni filmi bekliyorlar.

Açıkçası biz de Profesör’ü (ya da Bay Griphook’u mu demeli?) Star Wars evreninde daha fazla görmekten hiç de şikayetçi değiliz!

-Warwick-Davis-Star-Wars

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir