Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Fragmanı Pazartesi Geliyor!

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Fragmanı

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları fragmanı için tarih verildi. Hayranların heyecanla beklediği üçüncü Fantastic Beasts macerası olan The Secrets of Dumbledore filminden ilk görüntüler yayınlandı. Tam fragman ise pazartesi günü gelecek!

Büyücülük Dünyası, ya da tüm dünyada lanse edilen adıyla Wizarding World, her geçen gün genişleyen içerikleriyle hayranları Harry Potter evreninde tutmaya devam ediyor. Felsefe Taşı filminin 20. yıl dönümüne özel hazırlanan etkinliklerin yanı sıra, hayranların beklediği bir diğer yapım da, defalarca ertelenen Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası.

Hatırlanacağı üzere geçen eylül ayında adının Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları) olduğu açıklanan maceradaki en büyük değişiklerden biri, Gellert Grindelwald rolüyle ilgiliydi. Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ile yaşadıkları nedeniyle filmden çıkarılması sonrası yerine en çok Hannibal dizisiyle tanınan Mads Mikkelsen getirildi. Filmde nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen oyuncu, sonunda ilk teaser fragmanda kısa süreliğine de olsa gözüktü.

Warner Bros., Büyücülük Dünyası’nın Potterhead’ler için önemini anlatan ve Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’nın ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağına dair bilgi verdiği yeni bir video paylaştı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Fragmanı Duyurusu | Türkçe Altyazılı İZLE

2 dakika 17 saniyelik fragman, Harry Potter ile Fantastik Canavarlar’ın da içinde bulunduğu eski filmlerden görüntüler, hayranların Harry Potter’a olan ilgisi, Lanetli Çocuk ve resimli kitaplar da dahil olmak üzere birçok görüntü içeriyor. Aynı zamanda videonun sonunda kısa da olsa The Secrets of Dumbledore filminden bazı görüntüler içeriyor. “Kitabı, oyunu ya da filmi, hepsi tek bir büyücü dünyasının parçası. Pazartesi gününü bekle ve maceraya Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları fragmanı ile devam et.” cümlesi ile paylaşılan video, beklenen ilk uzun fragmanın da 13 Aralık 2021 Pazartesi günü bizlerle olacağını müjdeliyor.

J.K. Rowling, üçüncü macerayı sil baştan, tüm Harry Potter filmlerinde senarist olarak çalışan Steve Kloves ile hazırladı. İlk iki filmin senaryosunda yalnız çalışan Rowling’in ne yazık ki bu konuda eksik kaldığı gelen olumsuz eleştiriler ile ortaya çıktığından, yeni filmde ne gibi değişiklikler olacağı da muhtemelen yayınlanacak olan ilk fragmanla kendini biraz belli edecek. Filmin 15 Nisan 2022’de beyaz perdede olacağını hatırlatalım.

GÜNCELLEME: Fragman yayınlandı, BURADAN izleyebilirsiniz.

Fragman öncesi yayınlanan teaser fragmanı ve eski filmlerden görüntüleri nasıl buldunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Forumdan Cevaplar!

Site Yorumları
5 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir