Fantastik Canavarlar 3’ün Tam Adı Belli Oldu – Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastik Canavarlar 3’ün tam adı belli oldu. Hayranlarca uzun süredir merakla beklenen Harry Potter dünyasının yeni filminin tam adı Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (Dumbledore’un Sırları) oldu.

Harry Potter serisinin öncesini konu alan ve ilk filmi 2016 yılının sonlarına doğru çıkan Fantastik Canavarlar serisi, başrolünde Eddie Redmayne’nin Newt Scamander karakterini canlandırdığı ve dostları ile yaşadığı maceraları konu alan bir film olarak karşımıza çıktı. İlkinin ardından 2. filmi Grindelwald’ın Suçları’nın da 2018 sonlarına doğru çıkması ve meşhur karakteri Johnny Depp’in canlandırması ile heyecan daha da arttı. Ancak ne yazık ki film serisi, o bilindik dünyanın etkisini tam olarak vermeye yetmedi. Bu nedenle filmlerin senaryosunu yazan J.K. Rowling, üçüncü yapımı sil baştan hazırlamaya başladı. Ayrıca bu film ile tüm Harry Potter filmlerinde senarist olarak çalışan Steve Kloves da Rowling’e katıldı. Hayranlar bu sayede, önceki filmlerin başarısına yakın bir senaryo çıkmasını umut ediyorlar.

Zaten bir defa nedenle erteleme alan yapım, ardından Koronavirüs pandemisinin araya girmesi ve en önemlisi de Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ile yaşadıkları nedeniyle filmden çıkarılması gibi nedenlerle defalarca erteleme aldı. Ünlü aktörün yerine geçen isim ise Hannibal dizisiyle tanınan Mads Mikkelsen oldu. Son olarak 15 Temmuz 2022’de beyaz perdedeki yerini alacağı söylenen yapımın hem çıkış tarihi değişti hem de tam adı belli oldu.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Çıkış Tarihi 15 Nisan 2022 Olarak Değişti

fantastik canavarlar 3 Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Wizarding World’ün sitesinde yayınladığı haber ile büyücülük dünyasının merakla beklenen bir sonraki filminin tam adı Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (Fantastic Beasts: Dumbledore’un Sırları) olarak açıklandı. Aynı zamanda 15 Temmuz 2022’deki çıkış tarihi tam 3 ay geriye çekildi ve yeni çıkış tarihi 15 Nisan 2022 olarak duyuruldu.

Wizarding World sitesi açıklamasında şunları yazdı:

“Bugün, Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin uzun zamandır beklenen tam adını ve yanı sıra üç ay erken yayınlanacağını açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Tarihi takvimlerinize işaretleyin… Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları ile Newt Scamander’ın maceralarının yeni bir bölümü çok yakında, dünya çapında 15 Nisan 2022’de beyaz perdede ve potansiyel olarak birkaç uluslararası arenada daha önce vizyona girecek.”

Fantastik Canavarlar 3 Filminin Konusu ve Yapım Hakkında Bilinenler

Ayrıca filmin konusuyla ilgili de ilk bilgileri şu şekilde verdi:

Profesör Albus Dumbledore, güçlü Karanlık büyücü Gellert Grindelwald’ın büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçtiğini biliyor. Onu tek başına durduramayan Büyüzoolog Newt Scamander’a, eski ve yeni canavarlarla karşılaştıkları ve Grindelwald’ın büyüyen takipçileriyle çatıştıkları tehlikeli bir görevde cesur büyücüler, cadılar ve bir cesur Muggle fırıncı ekibine liderlik etmesi için emanet eder. Ancak riskler bu kadar yüksekken Dumbledore daha ne kadar kenarda durabilir?

Filmin konusu ile ilgili şu an için yazılanın dışında bir bilgi bulunmazken, ikinci filmin bitiş noktası ve yeni filmin adı göz önüne alındığında Dumbledore ailesiyle ilgili yıllardır merak edilen daha fazla bilgi sonunda bu filmle gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

fantastic beasts 3 albus dumbledore

Üçüncü filmde Albus Dumbledore’un kardeşi Aberforth’u Richard Coyle’un canlandıracağı kesinleşen bilgiler arasında. Devasa bir büyücülük savaşının yaşanmasının beklendiği yapım hakkında bir başka iddia ise filmin bir kısmının Brezilya’da geçeceği yönünde.

Ya sizler yeni filmin adı hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce filmde neler olabilir? Teorilerinizi ve yorumlarınızı yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
5 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir