Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un Eski Kadrosuna Elveda!

Üstünden bir yıl geçtiğine inanabiliyor musunuz?

Harry Potter ve Lanetli Çocuk biz teorici hayranları tekrar bir araya getirmişti. Evet eleştirdik, çok gömdük ancak ilk oyunun sahnelendiği o akşamı unutabilir miyiz? İçeride neler oluyor öğrenelim de haber yapalım diye gece boyunca heyecanla beklemiştik. İlk Harry Potter kitapları ve filmleri çıktığından beri bu kadar heyecanlanmamıştık. Çoğumuz bu oyunu canlı bir şekilde izleyemedi. İzleyemeyen bu arkadaşlar da artık eski kadroyla izleyemeyecekler; Eski Lanetli Çocuk kadrosuna elveda derken yeni oyuncuları selamlıyoruz.

Değişim elbette kaçınılamaz. Ancak bu değişim isteksiz değildi. Orijinal kadro yollarına farklı projeler ile devam etmek istedikleri için bir yılın ardından Lanetli Çocuk tiyatrosuna veda ettiler. Bu oyunun sonu değil elbette. Size oyunun 2018’de Broadway’de olacağını duyurmuştuk. Yani en azından iki yıl daha sahnede olacaklar.

Peki yeni kadroda kimler var?

Yayınlanan ilk fotolardan biri Harry ve Ailesi. Harry’i artık Jamie Glover oynuyor. Ginny’yi oynayan oyuncu Emma Merrels ve Albus’u oynayan oyuncu da Theo Ancient.

Weasley ailesine gelirsek Ron karakterinde Thomas Aldridge‘i görüyoruz. Hermione’yi ise Rakie Ayola oynuyor. Helen Aluko ise kızları Rose’u canlandırıyor.

Diğer önemli ailesey Malfoylar. Draco rolünde James Howard‘ı görüyoruz. Rol oyuncuya tam oturmuş gibi. Oğlu Scorpius’u ise Samuel Blenkin oynuyor.

Oyuncuların sahnede nasıl olduğunu görmek için şu küçük videoya göz atabilirsiniz;

Oyuncular 24 Mayıs‘ta ilk defa sahneye çıktılar bile. Şimdilik gelen yorumlara bakacak olursak eski kadroyu aratmayacak gibi görünüyorlar.

Peki ya sizler bu yeni oyuncuları nasıl buldunuz? Eskilere göre nasıl gözüküyorlar? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
48 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir