Rowling Time Dergisi’nin “İnternetteki En Etkili İnsanlar” Listesinde!

jk-rowling

Time Dergisi, “İnternetteki En Etkili İnsanlar”ın bir listesini yayınladı. Listenin başlarında tanıdık bir isim var: J.K. Rowling!

J.K. Rowling’in sihirli olduğunu hep biliyorduk! Yazar, Time Dergisi’nin “İnternetteki En Etkili İnsanlar” listesinde, Kanye West, VoldeTrump (Donald Trump) ve Laci Green’in yanında yer alıyor. Rowling’in Twitter‘da 7 milyon takipçisi var ve söylediği her şey anında bütün internete yayılıyor, o yüzden şaşırdığımız pek söylenemez.

Time Dergisi’nden:

“Harry Potter dünyasını genişletmek için kullandığı sitesi Pottermore ve hayranlarıyla iletişime geçtiği Twitter sayesinde, J.K. Rowling internete diğer bütün yazarlardan daha etkili bir büyü yaptı. Son birkaç yıl içerisinde, Hagrid’in neden patronus yapamadığından, Hogwarts’ın ücretsiz olmasından tutun, Kuzey Amerikan büyü dünyasının tarihine kadar (her ne kadar var olan Amerikan Yerlisi efsanelerinden bölümler aldığı için eleştirilse de) birçok şey yayınladı. Rowling aynı zamanda İskoç Parlementi’nin bir üyesiyle kavga ettiği, Donal Trump’ı Voldemort’a benzettiği ve depresyon geçiren hayranlarını desteklediği için de manşetlerde yer aldı.”

Tüm bunlar bizim için pek de beklenmedik sayılmaz, siz ne dersiniz?

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir